Candan Erçetin En Sevilen Şarkılarını Ege Perla Misafirleri İçin Söyledi - Son Dakika
Güncel

Candan Erçetin En Sevilen Şarkılarını Ege Perla Misafirleri İçin Söyledi

Candan Erçetin En Sevilen Şarkılarını Ege Perla Misafirleri İçin Söyledi

İzmir Körfezi'nin en güzel noktasında, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. güvencesiyle hayata geçirilen Ege Perla Alışveriş Merkezi, İzmirlilerin sevdiği isimleri ağırlamaya devam ediyor.

21.09.2017 08:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hem sesiyle hem de güzelliğiyle her zaman izleyenleri kendine hayran bırakan Candan Erçetin, Ege Perla'da sevenleriyle buluştu.

Konut, ofis ve alışveriş merkezi ile İzmir'in ilk karma projesi olan Ege Perla'da 20 Eylül, Çarşamba akşamı tam anlamıyla bir müzik ziyafeti yaşandı.

Unutulmaz şarkılarıyla hafızalarda yer eden Candan Erçetin, söylediği Fransızca ve İngilizce şarkıların yanı sıra Balkan şarkılarıyla da izleyenlere keyifli saatler yaşattı. Erçetin'in güzelliği ve şıklığıyla dikkat çektiği konserde misafirler şarkılara coşkuyla eşlik etti.

5 binden fazla kişinin izlediği konserde güzel sanatçı, İzmir'de olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. "Hayat çok kısa, dertler hep var; hep de olacak. Umutlar yanı sıra geldiğinde hayat kendi dengesini kuruyor. Elimizden geldiğince güzel günlerimizi arttıralım." diyerek konserini tamamladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Candan Erçetin En Sevilen Şarkılarını Ege Perla Misafirleri İçin Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement