Çaycuma ve Ovacık Belediye Başkanları Ankara'da - Son Dakika
Güncel

Çaycuma ve Ovacık Belediye Başkanları Ankara'da

Mimarlar Odası Ankara Şubesi bu hafta sonu katılımcı yerel yönetim uygulamalarının tartışılacağı ve bölge ürünlerinin halkla buluşacağı stantların açılacağı etkinliğe imza atacak.

07.10.2016 09:30

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, kamuoyunda ve sosyal medyada komünist başkan olarak tanınan Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ve Sedat Göçmen 8 Ekim'de Mimarlar Odası Ankara Şubesi "HERHAL'de Katılımcı Yerel Yönetim Uygulamaları" etkinliği için Başkent'te olacak.

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, katılımcı yerel yönetim çalışmaları ile öne çıkan Mimarlar Odası Ankara Şubesi hinterlandında bulunan belediye başkanlarını Ankara'da ağırlayarak hinterlandındaki belediyelerin uygulamalarına dikkat çekecek.

Moderatörlüğü'nü Prof. Dr. Tarık Şengül'ün yapacağı etkinlik 8 Ekim saat: 14:00 ile 17:00 arası Mimarlar Odası Zemin Kat Konferans Salonu gerçekleştirilecek.

Etkinlikte neredeyse her mimari projesini yarışma ile elde eden Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, ürettikleri ürünleri satarak öğrencilere burs sağlayan yaratıcı hizmetleri ile bilinen (Komünist Başkan) Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu 8 Ekim'de saat 14.00 te Mimarlar Odası Konur Sokak No: 4 de çalışmalarını anlatacak.

Fikri Sönmez'in Fatsa'daki katılımcı yerel yönetim deneyimi ise Sedat Göçmen tarafından sunulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çaycuma ve Ovacık Belediye Başkanları Ankara'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement