Cem İşçiler - Cihan Talay Stand Up - Son Dakika
Kültür Sanat

Cem İşçiler - Cihan Talay Stand Up

Cem İşçiler ve Cihan Talay iki ayrı stand up performansıyla 19 Mayıs Cuma akşamı BKM Mutfak Sahne izleyicisi karşısında olmaya hazırlanıyor!

19.05.2017 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cem İşçiler ve Cihan Talay iki ayrı stand up performansıyla 19 Mayıs Cuma akşamı BKM Mutfak Sahne izleyicisi karşısında olmaya hazırlanıyor!..

Cem İşçiler bugüne kadar 5 ilde, 100'den fazla kere sergilediği tek kişilik gösterisi "Açık Konuşuyorum"a şartlar gereği bazı düzenlemeler yaparak yeni bir isimle ve bu gösteriye özel bir performansla 45 dakika  sahnede kalacak ve her zaman olduğu gibi izleyiciye harika bir akşam yaşatacak. Kendine özgün tarzı ve samimi hikayeleri ile bugüne kadar hem kendisini izleyenlerden hem de sahne sanatlarına uzun yıllar harcamış popüler isimlerin desteğini alan komedyen bu sefer de Torium Sahne'de sizleri güldürecek.

Pek çok komedi gecesi etkinliği ve BKM Mutfak Açık Mikrofon ekibindeki performansıyla dikkat çeken Cihan Talay, son olarak Güldür Güldür Show'daki stand up gösterisiyle izleyicisinin beğenisini toplamayı başardı. Bugüne de çeşitli tiyatro ve doğaçlama tiyatro ekipleriyle de aynı sahneyi paylaşan Talay, farklı disiplinlerden beslenerek geliştirdiği tek kişilik gösterisiyle izleyiciye kahkahası bol bir stand up gecesi vadediyor.

Detaylar :

İl : İstanbul

İlce : Beşiktaş

Mekan : BKM Mutfak Sahne

Mekan Adresi : Sinanpaşa Mah. Hasfırın Cad. Kazan Sok. No: 3

Başlangıç Saati : 19.05.2017 20: 00: 00

Bitiş Saati : 19.05.2017 22: 00: 00

Kategori : Cem İşçiler - Cihan Talay Stand Up

Tür : Sahne Sanatları

Ücretlimi? : Hayır

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Cem İşçiler - Cihan Talay Stand Up - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement