Cenk Küpeli ile Aşk Yaşayan Demet Şener'den Hamilelik Açıklaması - Son Dakika
Magazin

Cenk Küpeli ile Aşk Yaşayan Demet Şener'den Hamilelik Açıklaması

Cenk Küpeli ile aşk yaşadıktan kısa bir süre sonra doğum kliniğinde görüntülenen Demet Şener, hamilelik iddialarıyla ilgili ilk kez açıklama yaptı.

17.04.2019 08:50  Güncelleme: 08:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski basketbolcu Cenk Küpeli ile aşk yaşamaya başlayan Demet Şener, sevgilisiyle birlikte özel bir hastanenin doğum kliniğinde görüntülendi.

Doğum kliniğinde görüntülendiği için hamile olduğu iddia edilen Demet Şener, konu hakkında açıklama yaparak haberleri yalanladı.

"İDDİALAR ASILSIZDIR"

Ünlü manken hakkında çıkan iddialar için Uçankuş'a şu açıklamayı yaptı:"Orada bulunmamın çıkan haberlerle alakası yok. Başka bir şey için oradaydım. Hamile olduğum yönünde çıkan dedikodular tamamen asılsızdır"

Cenk Küpeli ile Aşk Yaşayan Demet Şener'den Hamilelik Açıklaması

ÇEKİŞMELİ OLARAK BOŞANDILAR

Demet Şener, İbrahim Kutluay ile olan evliliğini ihanet iddialarıyla bitirme kararı almış ve çiftin çekişmeli boşanma süreci 2 buçuk sene sürmüştü. Şener, boşanmanın ardından eski basketbolcu iş insanı Cenk Küpeli ile aşk yaşamaya başladı.

Cenk Küpeli ile Aşk Yaşayan Demet Şener'den Hamilelik Açıklaması
Cenk Küpeli ile Aşk Yaşayan Demet Şener'den Hamilelik Açıklaması
Cenk Küpeli ile Aşk Yaşayan Demet Şener\'den Hamilelik Açıklaması

Son Dakika Magazin Cenk Küpeli ile Aşk Yaşayan Demet Şener'den Hamilelik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • demet uslu: BU DEMET AZ DEGİL İBO KURTULDU 9 6 Yanıtla
  • VATANSEVER: Hayat sizin tabiiki,dilediginiz gibi yasamak hakkiniz.Ancak Cenk Kardeşimize hic yakismadi.Nobetci koca gibi,hemen Demet in uzerine atlamasi cok cirkin oldu.İbrahim le takim arkadasiydin ya... 10 2 Yanıtla
  • Arzu: Bu kadını kınıyorum Erkeğine sahip çıksaydın onu başka kızlardan korusaydın şimdi sen başka kollarda mutlumusun diyelim ki Erkek farklı bir kızla aşk yaşıyor olabilir gerekirse senin üstüne kuma da gelebilir ama boşanma olmaz. 0 7 Yanıtla
  • Adanalı : Hayırlı işler 4 0 Yanıtla
  • Keko: Kim kime 1 1 Yanıtla

Advertisement