Everton Teknik Direktörü Sam Allardyce: Cenk Tosun Kadroda Yer Alacak - Son Dakika
Spor

Everton Teknik Direktörü Sam Allardyce: Cenk Tosun Kadroda Yer Alacak

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'ın Teknik Direktörü Sam Allardyce, yarın Tottenham ile yapacakları karşılaşmada Cenk Tosun'un kadroda yer alacağını açıkladı.

12.01.2018 13:35  Güncelleme: 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Everton Teknik Direktörü Sam Allardyce, Tottenham ile oynanacak karşılaşmada Cenk Tosun'un kadroda olacağını açıkladı.

Ligin 23. haftasında deplasmanda Tottenham ile yarın TSİ 20.30'da yapacakları lig maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen Allardyce, Beşiktaş'tan geçen hafta transfer edilen Cenk Tosun hakkında da açıklama yaptı.

"CENK PERFORMANSIYLA ETKİ YAPMAK İSTİYOR"

Milli oyuncunun bir an önce kendini kanıtlamak istediğini belirten 63 yaşındaki teknik adam, "Cenk, performansıyla etki yapmak istiyor. Yarın Tottenham karşısında kadroda olacak." ifadesini kullandı.

Cenk Tosun'un takımın hücum gücüne önemli katkı sağlayacağına inandığını vurgulayan Allardyce, "Umarım yarın istediği gibi hızlı bir başlangıca imza atar ve her zamanki performansını sahaya yansıtır. Onun sayesinde hücum yönümüz, rakipler için daha büyük tehdit oluşturacak. Ara transfer sezonunda gelerek yeni bir takıma alışmak kolay değildir. Bunu da göz ardı etmemek gerekiyor." diye görüş belirtti.

Cenk'in performansından umutlu olduğunu kaydeden Allardyce, "Buraya gelmeyi çok istedi. Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam eden bir takımdan Premier Lig'e geldi. Kendini futbola adamış birisi ve oynama iştahını umarım sahaya yansıtır." değerlendirmesinde bulundu.

"EVERTON WALCOTT'U İSTİYOR"

Everton'ın, Arsenal'in golcüsü Theo Walcott'u transfer etmek amacıyla görüşmeler yürüttüğünü de söyleyen Sam Allardyce, şunları kaydetti:

"Walcott'u kadromuza katarsak çok güzel olur ama şu an ortada bir şey yok. Bekleyip göreceğiz. Theo kendini kanıtladığı için riskli bir transfer değil. Arsenal formasıyla 100'ün üzerinde gol ve birçok asiste imza attı."

Everton Teknik Direktörü Sam Allardyce: Cenk Tosun Kadroda Yer Alacak

Everton Teknik Direktörü Sam Allardyce: Cenk Tosun Kadroda Yer Alacak
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Everton Teknik Direktörü Sam Allardyce: Cenk Tosun Kadroda Yer Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Haydar: Everton yüz yılın kazığını yedi 10 16 Yanıtla
  • Şükrü: Ulan fiko evertona iyi geçirdin kazığı 2 milyon euro etmez malı 25 milyon euro üzerinde evertona kakalamak büyük başarıdır 2 7 Yanıtla
    kaju : Alırken iyi baksalardı kardeş :) 1 1
  • GS: Kim ne derse desin bu bir transfer basarısıdır, bjk yönetiminin.Cenk ister cok gol atsin isterse hiç atamasın.Bjk aldıgı parayı bilir.Satılan mal geri alınmaz :))) 8 0 Yanıtla
    Şükrü: MAL derken:))) 6 0
  • 1969 : Kardeşim Türk ' müslüman 'düşmanlığı yapmayın. Yok kazık yemiş yok bilmem neymiş begensenizde begenmesen8zde adam 28 mil ero ya gitti. Tebrikler başarılar diyeceksin 5 2 Yanıtla
  • Sam Allardyce: üzüldünmü kazık gitti diye :D 0 0 Yanıtla

Advertisement