Cenk Tosun'lu Everton Deplasmanda Wolverhampton ile 2-2 Berabere Kaldı - Son Dakika
Spor

Cenk Tosun'lu Everton Deplasmanda Wolverhampton ile 2-2 Berabere Kaldı

İngiltere Premier Ligin ilk hafta maçında Everton deplasmanda Wolverhampton ile 2-2 berabere kaldı. Milli futbolcumuz Cenk Tosun bir asistle oynadı.

11.08.2018 21:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Lige bu sezon yükselen Wolverhampton, milli futbolcumuz Cenk Tosun'un formasını giydiği Everton'ı ağırladı. Molineux Ground'da oynanan mücadele 2-2'lik beraberlikle sona erdi.

RICHARLISON ÇILGIN BAŞLADI! CENK'TEN ASİST!

Everton'ın gollerini 17 ve 67. dakikada Watford'dan 42 milyon euro karşılığında transfer edilen Richarlison attı. İkinci golde Richarlison'a asisti Cenk Tosun yaptı.

Ev sahibi Wolhermapton'ın iki kez geriye düştüğü maçta gollerini 44. dakikada frikikten Ruben Neves ve 80. dakikada Raul Jimenez kaydetti.

Konuk ekip Everton'da Phil Jagielka, maçın 41. dakikasında yaptığı sert faulün ardından direk kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

CENK TOSUN ÇIKTI, NIASSE GİRDİ!

Everton'da milli futbolcumzu Cenk Tosun, 82. dakikada yerini Oumar Niasse'ye bıraktı.

Bu beraberliğin ardından iki takım da yeni sezona 1'er puanla başladı.

İngiltere Premier Lig'de gelecek hafta Wolverhampton, Leicester City'ye konuk olacak. Everton, Southampton'ı ağırlayacak.

Cenk Tosun\'lu Everton Deplasmanda Wolverhampton ile 2-2 Berabere Kaldı

Son Dakika Spor Cenk Tosun'lu Everton Deplasmanda Wolverhampton ile 2-2 Berabere Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • bgfdt: cenk iyi oynuyorsa maç 2-2 niye çıkarıp başka golçü alıyorlar o zaman manşet cenkin kötü oynadığı maçta everton 2_2 berabere kaldı olmalı 0 0 Yanıtla
  • Dobraadam: Ah be güzel Cenk kardeşim doğru takıma gitmedin gitmedin.Bu sene en az 10 gol atmanı istiyorum,15 gol atarsan çok seviniriz.Dualarımızda olacaksın. 0 0 Yanıtla

Advertisement