CHP Düzce İl Başkanı Tozan Açıklaması - Son Dakika
Politika

CHP Düzce İl Başkanı Tozan Açıklaması

CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan, partisinin Boğaziçi Belde Başkanı ile iki parti üyesinin istifa ettiği iddialara ilişkin, "Belde başkanımızla herhangi bir iletişim kuramadık ama sözü geçen diğer iki arkadaşımızla görüştük, kendilerinin istifaları söz konusu değildir" dedi.

06.01.2016 18:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan, partisinin Boğaziçi Belde Başkanı ile iki parti üyesinin istifa ettiği iddialara ilişkin, "Belde başkanımızla herhangi bir iletişim kuramadık ama sözü geçen diğer iki arkadaşımızla görüştük, kendilerinin istifaları söz konusu değildir" dedi.

Tozan, düzenlediği basın toplantısında, partisinin Boğaziçi Belde Başkanı Selman Dinler ile parti üyeleri Uğur Şimşek ve İsmail Soyer'in partiden istifa ettiklerine dair bazı medya kuruluşlarında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Tozan, şunları söyledi:

"Belde başkanımızla herhangi bir iletişim kuramadık ama sözü geçen diğer iki arkadaşımızla görüştük, kendilerinin istifaları söz konusu değildir. Arkadaşlar istifa etmediklerini bize sözlü olarak ifade ettiler. Tüzüğümüz gereğince istifa mekanizmasının çalışması için dilekçe gerekiyor. Herhangi bir yazılı istifa dilekçesi elimize ulaşmadı. Biz bu olayı çok ciddiye almadık. Önümüzdeki dönemde yeni bir yapılanmayla yolumuza devam edeceğiz. Kendileriyle görüşüp savunmalarını alacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Düzce İl Başkanı Tozan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement