Iğdır'da beyin kanaması geçiren ve bir süredir tedavi gören Erdin Bircan Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Iğdır'da beyin kanaması geçiren ve bir süredir tedavi gören Erdin Bircan Kimdir?

Iğdır\'da beyin kanaması geçiren ve bir süredir tedavi gören Erdin Bircan Kimdir?

Geçirdiği beyin kanaması sebebiyle bir süredir yoğun bakımda olan Edirne milletvekili Erdin Bircan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

25.09.2018 10:05  Güncelleme: 10:16

Beyin kanaması geçiren ve yoğun bakımda tedavi altında olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Erdin Bircan kimdir? 24 Haziran seçimlerinde Edirne'den parlamentoya giren Bircan, parti çalışması için gittiği Iğdır'da geçirdiği beyin kanaması sonucu yoğun bakıma alınmıştı.

ERDİN BİRCAN KİMDİR?

1959 yılında Enez İlçesine bağlı Hasköy'de dünyaya geldi. İstanbul Hasköy Lisesinde okuduğu yıllarda gençlik hareketlerine katıldı. Babasının ismi Şevki, annesinin ismi Lüferiye'dir. Erdin Bircan, Politika Gazetesi'nde görev aldı. 1980 senesinde özel sektörde yöneticilikler yaptı. Ticari hayatına 1988 yılında Erpa Tekstil'i kurarak başladı ve başarılı bir iş hayatı gerçekleştirdi. Uzunköprü'de hayvancılıkla uğraştı.Sivil toplum kuruluşlarında çeşitli görevlerde yer aldı. Kurucuları arasında bulunduğu Trakyalı Yöneticiler ve İş Adamları Derneği TRYİAD'da 2 dönem Başkan Yardımcılığı yaptı. 10 yıl Keşan Ticaret Sanayi Odası KTSO üyeliği yaptı. Halen İstanbul Tekstil Konfeksiyon İhracatçıları Birliği İTKİB üyeliği, İstanbul Ticaret Odası İTO üyeliği ve İstanbul Sanayi Odası İSO üyeliklerinde bulunmaktadır. Erdin Bircan, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Beşiktaş Spor Kulübü üyesidir. 2011 genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden milletvekili aday adayı olarak yarıştı. 2015 seçimlerinde önseçimden başarı ile çıkarak CHP Milletvekili adayı oldu. 7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimleri ile parlamentoya girmeye hak kazandı. Orta derecede İngilizce bilen Erdin Bircan, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Iğdır'da beyin kanaması geçiren ve bir süredir tedavi gören Erdin Bircan Kimdir?

Son Dakika Güncel Iğdır'da beyin kanaması geçiren ve bir süredir tedavi gören Erdin Bircan Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement