Conte'de Kendimi Görüyorum" - Son Dakika
Spor

Conte'de Kendimi Görüyorum"

Conte\'de Kendimi Görüyorum"

İtalyan futbolunun efsanevi teknik adamlarından Giovanni Trapattoni, Juventus teknik direktörü Antonio Conte'yi övdü.

05.02.2014 20:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Conte'nin Juve'si benimkinden iyi"

Juventus'un başında Avrupa'daki bütün kupaları kazanarak tekrarlanması imkansız bir rekora imza atan efsane teknik adam Giovanni Trapattoni, Antonio Conte hakkında övgü dolu sözler kullandı.

La Gazzetta Dello Sport'a konuşan Trapattoni "Antonio'da kendimi görüyorum, özellikle maç öncesi hazırlıklarında son derece dikkatli" diyerek Conte'nin rakiplerini çok iyi inceleediğini vurguladıktan sonra eski öğrencisi Conte'nin teknik direktörlüğe başlamasının kendisini hiç şaşırtmadığını da belirtti "Çok esnek ve zekiydi, oyunun hep merkezinde yer almayı başarır, hücum ve savunmayı çok iyi bilirdi, teknik adam olması asla tesadüf değil."

Juve'ye durmak yok!

Conte'nin Juventus ile sözleşmesini uzatacağı haberlerinin hatırlatılması üzerine Trapattoni bunun çok doğru olacağını belirterek "Antonio bir kazanan olduğunu ispatladı, çok iyi bir seçim olur. Üstelik dirençli, değişime açık ve uyum sağlamayı becerebilen bir kişi olduğunu da gösterdi" sözleriyle eski öğrencisine destek verdi.

74 yaşındaki Trapattoni, Juventus'taki 10 yılında 6 şampiyonluk, 2 İtalya Kupası, 2 UEFA Kupası, 1 Avrupa Kupa Galipleri Kupası, 1 Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası, 1 UEFA Süper Kupası ve 1 de Kıtalararası Kupa kazanmıştı. Efsanevi teknik adamın Inter, Bayern Münih, Benfica ve Red Bull Salzburg'la da lig şampiyonlukları var.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Conte'de Kendimi Görüyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement