Erdoğan'dan Meclis'teki Gerilim Sonrası CHP'li Vekile Sert Sözler: Ağzının Payını Verirdim - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'dan Meclis'teki Gerilim Sonrası CHP'li Vekile Sert Sözler: Ağzının Payını Verirdim

TBMM'de yaşanan gerginlikle ilgili CHP'li Özgür Özel'e tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aşağıda olsaydım ağzının payını verirdim." dedi.

23.04.2018 20:31  Güncelleme: 21:43

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'te yaşanan gerginlik sonrası yaptığı açıklamada, "Aşağıda olsaydım CHP'li Özel'e ağzının payını verirdim." ifadelerini kullandı.

"BANA PARMAĞINI SALLIYOR"

CHP'li Özgür Özel'e tepki gösteren Erdoğan: "Bana parmağını sallıyor. Ben yukarıdaydım aşağıda değildim. Aşağıda oturmuyorum. Oturduğum makam yukarıda ama aşağıda olmuş olsam onun sadece ağzının payını değil ona verilmesi gereken dersin en büyüğünü verirdim çünkü." diye konuştu.

"KILIÇDAROĞLU'NUN NEREDE OLDUĞU BELLİ"

Meclis'te bugün yaşanan gerginlikle ilgili olarak Erdoğan, "En çok üzüldüğüm tamamıyle yalanların diz boyu olduğu dürüstlükten tamamen uzak. Öncelikle 15 Temmuz gecesini konuşalım. 15 Temmuz'la ilgili olarak Sayın Başbakan'a yapılan itham gerekse şahsımla ilgili itham çok ağır. TV kayıtlarında saat 23:17'de Kılıçdaroğlu'nun nerede olduğu belli. Atatürk Havalimanı'nda ben daha ortada yokum. Marmaris'teyim. Beyefendi tanklarla görüşme yapıyor önü açılıyor Bakırköy'e belediye başkanına gidiyor. Orada olduğuna dair kahve içmesi vs çekimler belgeli olarak elde var. Diyor ki; bana önceden haber verilseydi diyor ben diyor cumhurbaşkanını beklerdim diyor. Ben bir defa o akşam duyurumu yaptım. Duyurumu yaptığım andan itiabren on binler meydanlara döküldü. Sen farklı bir insan değilsin ki. Eğer böyle tanklara darbelere meydan okuyorsan nasıl on binler geldiyse sen de gelirdin gelmeyip kaçarak Bakırköy'e gitti. Bizim durumumuza gelince ben orada o terbiyesizliği yapan kişi cumhurbaşkanı'na karşı el kol parmak sallayan kişi terbiyesizin tekidir. Ben aşağıda oturmuyorum oturduğum makam yukarıda. Onun için oradan ona verilecek herhangi bir cevabım olması ama aşağıda olmuş olsam onun sadece ağzının payını değil ona verilmesi gereken dersin en büyüğünü verirdim. Çünkü Marmaris'ten çıkıp havaalanına gelince on binler vardı. On binlerle İstanbul Valisi ve Birinci Ordu Komutanı ile darbeye karşı operasyonu yönettim bunlardan haberi yok. Yok kuleyi boşaltmışız bilmem ne yapmışız tüm bunların hepsi zaten böyle bir operasyonu yürütme kabiliyeti olanların işidir. Bunlar yapılmayacak ne olacak bu yapıldı ve operasyon yönettik. 16 saat sonra iş bitti." dedi.

"YAŞANANLAR REZALET"

TBMM Genel Kurulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kahraman'ın başkanlığında özel gündemle toplandı. Meclis'te yaşanan gerginlikler sonrası oturumu terk eden Erdoğan, "Genel Kurul'da yaşananlar rezalet." diyerek tepki gösterdi.

Erdoğan\'dan Meclis\'teki Gerilim Sonrası CHP\'li Vekile Sert Sözler: Ağzının Payını Verirdim

Son Dakika Güncel Erdoğan'dan Meclis'teki Gerilim Sonrası CHP'li Vekile Sert Sözler: Ağzının Payını Verirdim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement