Daredevil Dizisinin Yeni Fragmanı Yayınlandı - Son Dakika
Teknoloji

Daredevil Dizisinin Yeni Fragmanı Yayınlandı

Beklenen dizi Daredevil'in iki yeni fragmanı ard arda yayınlandı.

05.04.2015 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beklenen dizi Daredevil'in iki yeni fragmanı ard arda yayınlandı. Önümüzdeki günlerde ekranlarda olacak dizi Netflix ekranlarında yayınlanacak.

Marvel karakterleri teker teker film ve dizi olarak karşımıza çıkmaya başladığı son dönemde yapımların son gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Marvel'in Agent Carter,Agents of S.H.I.E.L.D ve Flash,Arrow,Gotham gibi son dönemde ciddi bir izleyici kitlesi kazanan yapımların varlığı bize yakın zamanda çizgi roman dünyasından tanıdığımız birçok ismin tv ekranlarına taşınacağının sinyalini veriyordu. Nitekim yeni dizi hazırlıkları da bunun doğruluğunu kanıtlar nitelikte. Daha önce sinemaya uyarlanan ve Ben Affleck tarafından canlandırılan Daredevil karakteri de bu yıl televizyona taşınacak yapımlar arasında özellikle güçlü kadrosu ile epey öne çıkıyor.

Dizinin başrolü Matt Murdock/Daredevil karakterini genç oyuncu Charlie Cox ete kemiğe büründürürken dizide Karen Page karakterini ise Deborah Ann Woll canlandıracak. Dizinin kötü adamı Kingpin rolünde Vincet D'Onofrio göreceğimiz yapımda Rosario Dawson, Scott Glenn ve Elder Henson'da rol alacak.

13 bölüm olarak çekilen dizinin ilk bölümü 10 Nisan'da yayınlanacak. Yeni yayınlanan iki fragmanı altta ard arda izleyebilirsiniz.

Habere ulaşmak için

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Daredevil Dizisinin Yeni Fragmanı Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement