David Moyes, Emre Can'ı Transfer Etmek İstiyor - Son Dakika
Spor

David Moyes, Emre Can'ı Transfer Etmek İstiyor

David Moyes, Emre Can\'ı Transfer Etmek İstiyor

La Liga'da Real Sociedad'ı çalıştıran İskoç teknik adam David Moyes, Liverpool'a geçtiğimiz yaz transfer olan genç orta saha oyuncusu Emre Can'ın peşinde.

29.12.2014 11:10  Güncelleme: 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'nin Mirror gazetesi, Real Sociedad teknik direktörü David Moyes'in, Liverpool'un sezon başında 12 milyon Euro karşılığında Bayer Leverkusen'den transfer ettiği Emre Can'ı sezon sonuna kadar kiralamak istediğini iddia etti.

İLK TERCİH EMRE

Moyes'in, Liverpool cephesini bu transfere ikna etmek için, Real Sociedad'ın oyuncuya düzenli forma şansı bulabileceği bir kulüp olduğu yaklaşımıyla yöneleceği söyleniyor. İskoç teknik adamın Stoke City forması giyen Charlie Adam'ı da kiralayabileceği ancak Emre Can'ın ilk tercih olduğu konuşuluyor.

"OLAĞANÜSTÜ BİR FUTBOLCU"

Liverpool menajeri Brendan Rodgers da, geçtiğimiz günlerde Türk asıllı Alman futbolcusu Emre Can'dan övgüyle söz etmişti. Rodgers, oyuncusu için "Atletik özellikleri harika. Olağanüstü bir futbolcu. Oyuna alışmaya çalışan çok genç bir isim." sözlerini kullanmıştı.

Emre Can'ın favori pozisyonunun defansif orta saha olduğunu vurgulayan Rodgers, "Onu hücumda da görmek istiyorum çünkü orada daha fazlasını yapabilir." şeklinde konuşmuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor David Moyes, Emre Can'ı Transfer Etmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement