Denizlispor'da Eski Başkanlar Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Denizlispor'da Eski Başkanlar Bir Araya Geldi

Denizlispor\'da Eski Başkanlar Bir Araya Geldi

Ptt 1'inci Lig'de son üç haftaya bıçak sırtında giren Denizlispor pazartesi günü evinde oynayacağı Boluspor maçını kazanıp kümede kalma yolunda umut tazelemeyi hedeflerken, eski başkanlar ve camianın önde gelen isimleri takıma destek için bir araya geldi.

28.04.2016 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de son üç haftaya bıçak sırtında giren Denizlispor pazartesi günü evinde oynayacağı Boluspor maçını kazanıp kümede kalma yolunda umut tazelemeyi hedeflerken, eski başkanlar ve camianın önde gelen isimleri takıma destek için bir araya geldi. Eski başkanlardan Ali İpek'in çağrısıyla gerçekleşen toplantıda Denizlispor'un küme düşmeyeceği vurgulanırken, Mustafa Şavluk başkanlığındaki yönetimin sezon sonunda görevi bırakması istendi.

Camiayı kucaklayacak, mali ve idari açıdan güçlü bir ekibin işbaşına gelmesi üzerinde fikir birliğine varılan toplantıya eski başkanlardan Ali İpek, Selami Urhan, Zafer Katrancı ve Hasan Kıbrıslıoğlu'nun yanı sıra Selami Damgacı, Halit Polat, Mustafa Özcan, Süleyman Öztürk, Akif Ercan, Haluk Lenger, Cihat Kaşıkçı, Bülent Topuz ve Mehmet İbanoğlu gibi ağır toplar katıldı. Eski başkanlar toplantıdan sonra şu mesajları verdi:

Ali İpek, "Gidişat kötü ancak Denizlispor sahipsiz değil. Bu toplantılar genişletilerek devam edecek. Gelecek sezonun planlaması başladı. Bu takımı sahipsiz sananlar, camianın büyüklüğünü görecek, bilecek. Denizlispor düşmeyecek. Bizler Denizlispor terbiyesi aldık. Bu terbiyeyi bilmeyenler de öğrenecek" dedi.

Hasan Kıbrıslıoğlu, "Biz görev yaparken yeni yöneticiler yetiştirmedik. Camia olmayı başaramadık. Yaşananlardan ders çıkarmalıyız. Bu takım düşerse, rahmetli babam gibi bu kulübe büyük emek vermiş nicelerinin kemikleri sızlayacak. Camianın üstündeki ölü toprağını kaldıracağız. Şimdiden gelecek sezonun hazırlıkları başlamalı" diye konuştu.

Selami Urhan ise "Tesislere gidip, yöneticiler ve futbolcularla da görüşeceğiz. Onlara 'Bu takım sahipsiz değil' diyeceğiz. Olmayan birlik ve beraberliğin tesisi için adım atıyoruz. Para sıkıntısı varsa, başka sıkıntılar varsa elimizi taşın altına koyacağız. Başta teknik heyet ve futbolcuları motive etmemiz gerekiyor" dedi.

Zafer Katrancı da "Söylenecek çok şey var ama bunları lig bitince konuşuruz. Mevcut yönetim hatalıdır, değildir bunun zamanı değil. nsanların bana 'Denizlispor düşecek mi?' diye sorması rahatsızlık veriyor artık. 'Denizlispor şampiyon olacak mı?' diye sorular sorulmalı. Denizlispor'u sevenler merak etmesin bu takım düşmeyecek" diye konuştu.

- Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizlispor'da Eski Başkanlar Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement