Depremin korkunç şiddeti canlı yayına anbean yansıdı - Son Dakika
Güncel

Depremin korkunç şiddeti canlı yayına anbean yansıdı

Star TV'de İnci Ertuğrul'un sunumuyla ekrana gelen Gerçeğin Peşinde programının canlı yayınında İstanbul'da meydana gelen depremin şiddeti kameraya yansıdı. Ertuğrul canlı yayındaki soğukkanlılığıyla beğeni topladı.

26.09.2019 19:54  Güncelleme: 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sunuculuğunu İnci Ertuğrul'un üstlendiği Gerçeğin Peşinde programının stüdyosunda korku dolu anlar yaşandı. Programa katılanlar, merkez üssü Silivri olan 5,8 büyüklüğündeki depreme canlı yayın esnasında yakalandı. 13:59'da meydana gelen deprem, stüdyoda bulunan seyircileri panikletti. Programın sunucusu İnci Ertuğrul ise, o anlarda soğukkanlılığını koruyarak seyircileri sakinleştirmeye çalıştı.

Depremin korkunç şiddeti canlı yayına anbean yansıdı

"LÜTFEN SAKİN OLALIM"

Ertuğrul, deprem sırasında sakin kalmayı başararak, "Bir deprem kuşağı üzerindeyiz ve deprem bizim gerçeklerimizden biri ama paniğe kapılırsak yanlış yaparız. Lütfen sakin olalım. Paniğe kapılmayalım. Korkmayın lütfen." ifadelerini kullandı. Ertuğrul'un soğukkanlılığı ise seyircilerden büyük takdir topladı.

Depremin korkunç şiddeti canlı yayına anbean yansıdı

Depremin korkunç şiddeti canlı yayına anbean yansıdı

Son Dakika Güncel Depremin korkunç şiddeti canlı yayına anbean yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • efffe: helall 65 0 Yanıtla
  • hagi: Helal olsun bacı 47 0 Yanıtla
  • Komidin: Essaslı avrat... 8 5 Yanıtla
  • ZÜBÜK EKREM: UĞURSUZ CENABET HALK PARTİSİ GELDİ UĞURSUZLUKLAR BAŞLADI 3 6 Yanıtla
    mal of istanbul: helal olsun kardeş eski depremde de bu cenabetler vardı başta 1 0 Beyin: Sana bence beyin lazim biraz senin gibi kalas cok ülkede...Senin gibi kalaslar Somada ölen madencileyi Corluda tren kazasinda ölenleri umutup boyke kalas gibi yazar sadece camiye girmeden abdest al oyle gir 0 0 mehmet: cahil ordusu ya yemin ederim cahil ordusu gülüyorum sadece koyun sürüleri 0 0 Beyin salatası: BEYİNSİZ BEYİN TREN KAZASI DA MADEN KAZASI DA DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ ÜLKELERİNDE DE OLUYOR DANGALAK SEN DE PAPYONLU BAYKUŞLARA İNANIP PARKTA YATANLARDANSIN HERHALDE 0 0
  • rambo: gerizekalı kadın 0 7 Yanıtla
    bilibolu: ne oldu lan beyinsiz ne oldu 6 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement