Tekirdağ'da depremzedelerin yardım malzemelerini evine götürdüğü iddia edilen emniyet müdürü tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da depremzedelerin yardım malzemelerini evine götürdüğü iddia edilen emniyet müdürü tutuklandı

Tekirdağ'da görevliyken Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Gazaiantep'in İslahiye ilçesinde görevlendirilen ve görev bitimi depremzedeler için dağıtılan yardım malzemelerini evine götürdüğü iddia edilen emniyet müdürü Yadigar Işık hakim karşısına çıktı. 4'üncü sınıf emniyet müdürü olan Işık tutuklanarak cezaevine gönderildi.

06.03.2023 15:38  Güncelleme: 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen büyük depremlerin ardından Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde görev yapmak üzere çevik kuvvet personeli görevlendirdi. Personelin başında bulunan 4'üncü sınıf emniyet müdürü Yadigar Işık, görevlerini tamamlayıp 26 Şubat'ta Tekirdağ'a dönerken iddiaya göre, depremzedeler için gönderilen yardım malzemelerini resmi otobüse yükleyip Tekirdağ'daki evine getirdi.

KAMERALARLA TESPİT EDİLDİ

Yadigar Işık'ın durumu müdürlerine bildirildi. İhbar üzerine İl Emniyet Müdürlüğü, Işık'ın evine yakın kameraları inceleyerek, malzemeleri evine taşıdığını belirledi.

YARDIM MALZEMELERİ EVİNDE ELE GEÇİRİLDİ

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan izinle Işık'ın evinde yapılan aramada jeneratör, büyük çadır, bağlantı kabloları, şişme yatak, uyku tulumu, seyahat çantası, bere, bot, yağmurluk kaban, küçük çadır, köpek maması, elektrikli ısıtıcılar ele geçirildi. Gözaltına alınan Işık, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

CEZAEVİNE GERİ DÖNDÜ

Savcılık sorgusunun ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi hakimliğe gönderilen Işık, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Savcılık, Işık'ın serbest bırakılmasına itiraz etti. Savcılığın itirazı üzerine Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tutuklanmaya yönelik, yakalama kararı çıkardı. Kararın ardından gözaltına alınan Işık, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Tekirdağ\'da depremzedelerin yardım malzemelerini evine götürdüğü iddia edilen emniyet müdürü tutuklandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da depremzedelerin yardım malzemelerini evine götürdüğü iddia edilen emniyet müdürü tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • sait acar: Vatan ve koruduğu vatandaşa ihanetten işlem yapılmalı.bütün mal varlığına el konulmalı. 414 4 Yanıtla
  • Alaettin Demir: Herkes çapı kadar..... Gördüğü ortamdan bile ders almamış ..... 369 3 Yanıtla
  • Eski Tüfek.: Yazıklar olsun...tek kelime ile yazıklar olsun. 361 3 Yanıtla
  • Canan Tok: Emniyet Müdürü de bunu yapiyorsa, ölelim biz ya! Jeneratör, Cadir... Depremzedeler Cadir diye aglarken, nasil ici el verdi acaba? Bunun özrü de affi da olmaz! 186 2 Yanıtla
  • Suat Aktaş: Allah korkusu yoksa makam ve mevkinin hiç önemi ve anlamı yok 139 1 Yanıtla
  • Murat Ercan: O rütbeye, o statüye gelmiş bir yetkiliye yakıştı mı bu sayın müdür? 137 1 Yanıtla
  • Nurhak Cemal: Allah belanı versin başka söze gerek yok 124 1 Yanıtla
  • Bülent Soğukbulak: Ne kadar utanç vahim bir durum insanın gözünün doymaması böyle bişey işte rezil süfa olur sen o şerefli üniformayı asla haketmemişsin 107 0 Yanıtla
  • MEHMET ÜNAL: sorsan şeytana uydum der ama şeytan bile yapmaz bunu. 86 1 Yanıtla
  • ULUBATLI HASAN : Bu nasıl bir utanç böyle 9 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Sivas'ta düzenlenen 15 Yaş Altı Türkiye Güreş Şampiyonası'nın açılışı yapıldı
    21:19 Sivas'ta düzenlenen 15 Yaş Altı Türkiye Güreş Şampiyonası'nın açılışı yapıldı

    Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Taha Akgül Spor Salonu'nda düzenlenen 15 Yaş Altı Türkiye Güreş Şampiyonası'nın açılış seremonisinde yaptığı konuşmada, güreşin Türk milleti için özel bir yere sahip olduğunu vurguladı. Şimşek, Sivas'ın 8 olimpiyat madalyası kazanan tek il olduğunu belirterek, geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için 2 bin 298 lisanslı sporcuya ev sahipliği yaptığını ifade etti. Türkiye Güreş Federasyonu Başkanvekili Kerim Salman ise Sivas'ın Türk güreşinde önemli bir şehir olduğunu ve 3 olimpiyat şampiyonu yetiştirdiğini söyledi. Eski olimpiyat şampiyonu Ahmet Ayık da organizasyonun adının verilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, Sivas'ta uluslararası bir şampiyona düzenlenmesi için girişimde bulunacağını ifade etti.

  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam ediyor
    21:18 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam ediyor

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Kasımpaşa'yı konuk edeceği maçın hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma ve pas çalışması yapıldıktan sonra geniş alandaki çift kale maçla antrenman tamamlandı. Gaziantep FK, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • Selektör yapanların cezası iptal edildi
    21:10 Selektör yapanların cezası iptal edildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, selektör ile radar uyarısı yapan sürücülere verilen cezaların iptal edildiğini açıkladı. Bayram yoğunluğu nedeniyle yapılan denetimlerde aşırı hızın önemli bir sorun olduğunu belirten Bakan Yerlikaya, vatandaşlara selektör yapmamaları konusunda uyarıda bulundu.

  • Hacca gitmek için bisikletle yola çıkan 2 kişi Konya'ya ulaştı
    21:09 Hacca gitmek için bisikletle yola çıkan 2 kişi Konya'ya ulaştı

    Hacı adayları 60 yaşındaki Boşnak Adem Aljic ile Arnavut kökenli Kuzey Makedonyalı 57 yaşındaki Qamuran Hirda, 1 Nisan'da Üsküp'ten yola çıkarak Konya'ya ulaştı. 16 gündür pedal çeviren bisikletçiler, yaklaşık 1600 kilometre yol katetti. Gaziantep'ten sonra Mekke'ye gitmek için bisikletleriyle Ürdün'e geçmeyi planlıyorlar.

  • Mercedes, elektrikli G-Serisi ile geliyor
    21:09 Mercedes, elektrikli G-Serisi ile geliyor

    Mercedes'in elektrikli G-Serisi, Pekin Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak. Araç, su geçirmez bataryasıyla dikkat çekiyor ve yüksek performans sunuyor. Mercedes'in elektrikli araç yatırımlarını artırmasıyla birlikte, yeni modellerin satış başarısı merak ediliyor.

  • X Artık Ücretli Oluyor!
    21:09 X Artık Ücretli Oluyor!

    Popüler sosyal medya platformu X, yeni kullanıcılarından temel etkileşimler için ücret talep edeceğini duyurdu. Kullanıcılar artık paylaşım yapmak, yanıt vermek, beğeni ve kaydetme işlemleri için 1 dolar ödemek zorunda kalacaklar. Bu karar, şirketin bot hesapları engelleme amacıyla aldığı bir önlem olarak açıklandı. Ancak kullanıcılar arasında bu ücretlendirme modeli tartışmalara neden oldu.

  • Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, TFF seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasını önerdi
    21:08 Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, TFF seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasını önerdi

    Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, bugün yapılan toplantıda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasının uygun olduğunu belirtti. Koç, TFF'nin seçimi öne almaması durumunda yeterli imza sayısının birkaç gün içinde tamamlanacağını söyledi. Kulüpler Birliği Vakfı, seçim tarihinin değiştirilmesini tek gündem maddesi olarak görüyor ve seçimin en kısa sürede yapılması gerektiğini vurguluyor.

  • Çorum Ortaköy'de Sulama Kanalı Temizlendi
    21:04 Çorum Ortaköy'de Sulama Kanalı Temizlendi

    Çorum'un Ortaköy ilçesinde bulunan ve yaklaşık 600 dönüm araziyi sulayan kanal, belediye ekipleri tarafından temizlendi. Öz Çayı'ndan ayrılan kanallardan Tepelerarası mevkisindeki araziye su taşıyan kanal, bölgedeki vatandaşların talebi üzerine temizlik çalışması yapıldı. Belediye işçileri, erken saatlerde bölgeye giderek kazma, kürek ve bel gibi aletler kullanarak 4 kilometre uzunluğundaki kanalı temizledi. Kanalın tarımsal üretim açısından önemli olduğunu belirten belediye çalışanları, çevre faktörlerinden kaynaklanan tıkanıklıkların giderildiğini ve suyun akışkanlığının artırıldığını ifade etti.

  • İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi 2024-2029 döneminin ilk birleşimini gerçekleştirdi
    21:03 İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi 2024-2029 döneminin ilk birleşimini gerçekleştirdi

    İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, 2024-2029 döneminin ilk birleşimini gerçekleştirdi. Başkan Cemil Tugay başkanlığındaki oturumda, komisyonlarda görev alacak isimler belirlendi ve İZSU Genel Müdürlüğü'nün su tarifelerinde indirim yapılması önerisi karara bağlandı. Ayrıca, Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı'nın yeniden kurulması önerisi görüşüldü ve 2023 denetim komisyon raporu okundu.


Advertisement