Dexter En Pahalı Seri Katil - Son Dakika
Magazin

Dexter En Pahalı Seri Katil

Dexter En Pahalı Seri Katil

Ekranların en sevimli seri katili gelecek sezon için Showtime ile pazarlık masasına oturdu.

05.10.2011 23:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Showtime'ın amiral dizisi Dexter geçen pazar ki 6. sezon açılışında, kanalın son 14 yıldaki en yüksek sezon açılış prömiyeri rakamlarıyla ünvanını pekiştirdi. Dizide Dexter karakterini canlandıran Michael C. Hall ile Showtime arasında süren anlaşma görüşmelerinin kesilmesi hit dizinin 7. sezonunun akibetini belirsizliğe bıraktı.

Duyumlara göre her iki tarafta 3 ekim itibariyle tam bir çıkmaza girmiş durumda. Aynı gün Dexter'ın 6. sezon ilk bölümünün izlenme oranları açıklandı. Michael C. Hall'ın Showtime ile olan kontratı daha önceden belirlendiği şekliyle 6. sezonun sonuna kadar.

Aslında Michael C. Hall bir süredir Showtime ile pazarlık masasında dizinin gelecek sezon yada sezonlarının akibetini görüşüyorlardı. Lakin pazarlıklar her iki tarafın da 4 milyon Dolarcıklık farkta diretmesi sebebiyle çıkmaza gimiş durumda. Showtime 7. ve 8. sezonlar için 20 milyon Dolar önerirken, Michael C. Hall ve ekibinin gelecek iki sezon için 24 milyon Dolar da ısrarı görüşmeleri tıkayan asıl sebep oldu. Önerilen ile istenilen rakamların hangisinin kabul göreceğini kestiremesek de her halükarda Michael C. Hall, TV tarihinin en pahalı aktörü olarak tarihe geçecek.

Taraflar ve hayranları Dexter'ın ömrünün bir yada iki sezon daha uzamasına bir imza kadar yakın olunduğuna dair umutlarını hala taze tutuyorlar. Hatırlandığı üzere Hall, "Six Feet Under" isimli dizinin bitiminin hemen sonrasında "Dexter" rolüne soyunmuştu. 10 uzun yıldır TV dizilerinde yüzünü eskiten, iki kez evlenip boşanan üstüne lenf kanserini yenen ünlü aktör, "Dexter" sonrasında farklı projelerde şansını denemek arzusunda.

Dexter dizisi Michael C. Hall'a 2010 yılında en iyi erkek oyuncu dalında Altın Küre ödülünü kazandırmıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Dexter En Pahalı Seri Katil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement