"Dijital Radyo Gençliği" Konuşulacak - Son Dakika
Güncel

"Dijital Radyo Gençliği" Konuşulacak

URYAD Başkan Yardımcısı Olcay Akay ve Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet Bozkurt'un açılış konuşmalarıyla başlayacak olan panelde sektörün önde gelen isimleri konuşmacı olarak bulunacaklar.

10.04.2015 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulusal Radyo Yayıncıları Derneği (URYAD) tarafından gençlerin radyoya bakışı, dijital radyo eğilimlerini ele almak, gençlerle radyoyu bir araya getirmek için "Dijital Radyo Gençliği" adıyla üniversitelerde başlattığı etkinlikler Nisan ayında Üsküdar Üniversitesi'nde devam ediyor.

Show Radyo Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir, dijital radyo teknolojisi ve işleyişini anlatırken, dijital yayın platformlarından örnekler verecek. Doğuş Yayın Grubu Yabancı Müzik Radyoları Direktörü Koray Hatipoğlu dijital radyo uygulamalarını, yayıncılıkta giderek artan etkisini aktaracak. Akbank Dijital Pazarlama ve Satış Müdürü Levent Karabeyoğlu dijital pazarlama ve getirdiği avantajları paylaşırken, Best FM program yapımcısı Cem Arslan ise yayıncılıkta geçirdiği tecrübeleri gençlerle paylaşacak. Moderatörlüğünü WEC temsilcisi Samih Yedievli'nin gerçekleştireceği panel katılımcıların sorularıyla devam edecek.

CHANGER sosyal değişim ajansı tarafından gerçekleştirilen organizasyon, Üsküdar Üniversitesi Nermin Tarhan Konferans Salonu, Altunizade Merkez Yerleşke'de 16 Nisan Perşembe günü saat 13.00-15.00 arasında yapılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Dijital Radyo Gençliği' Konuşulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement