Diyanet TV'den Ramazan İçin Özel Programlar - Son Dakika
Güncel

Diyanet TV'den Ramazan İçin Özel Programlar

Diyanet TV\'den Ramazan İçin Özel Programlar

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde geçen yıl Ramazan ayında yayın hayatına başlayan Diyanet TV, bu yıl yeni logosuyla Ramazan ayına özel zengin bir içerik hazırladı.

10.07.2013 15:10  Güncelleme: 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'İftarı Beklerken' adlı programıyla Topkapı sarayından yayın yapan Diyanet TV, Şehzade Camiinden gerçekleştirdiği yayınla da sahur sofralarına konuk oluyor. Ramazan'da yeni ekran kimliği ve yeni logosuyla çıkan Diyanet TV, Mekke ve Medine'den her gün gerçekleştireceği yayınlarla da kutsal toprakların atmosferini ekranlara yansıtacak.

İftar sahur programlarının yanı sıra Ramazan'da çocuklar için de 'Çocuk ve Ramazan' ve 'Önce Çocuk' programlarını hazırlarken, halkın Ramazan ve oruçla ilgili sormak istedikleri soruları da 'Diyanet'e Soralım' programında ele alıyor. Kur'an Sevdalıları, Kur'an'ın Dilinden, Kur'an Öğreniyorum programlarıyla izleyicisini Kur'an iklimine taşıyan Diyanet TV'nin programlarından bazıları şunlar;

Kalbi Mescide Bağlı Olanlar, İslamın Zihin Tarihi, İstanbul Medeniyeti, Elif Lam Mim, Vahyin Işığında¸ Şehirlerin Ruhu, Şiirli Muhabbet, İrfan Meclisi, Engelsiz Hayat, Bad-ı Saba, Peygamber Dostları, Sohbet Tadında, Kırk Hadis Kırk Yorum, İlmihal, Gönül Sultanları.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Diyanet TV'den Ramazan İçin Özel Programlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement