"Dizi Yeni Sezonda da Devam Edecek" - Son Dakika
Güncel

"Dizi Yeni Sezonda da Devam Edecek"

"Dizi Yeni Sezonda da Devam Edecek"

"Şehir Şenlik'12"ye konuk olan Leyla ile Mecnun ekibi, hayranlarına müjdeli haberi verdi.

18.05.2012 15:03  Güncelleme: 15:01

LEYLA İLE MECNUN HAYRANLARINA MÜJDE:

İstanbul Şehir Üniversitesi öğrencilerinin düzenlediği "Şehir Şenlik'12"ye konuk olan Leyla ile Mecnun ekibi, hayranlarına müjdeli haberi verdi. Öğrencilerin en çok merak ettiği konu olan dizinin devam edip etmeyeceği konusuna Erdal Bakkal karakterini canlandıran Cengiz Bozkurt yanıt verdi. Bozkurt, dizinin yeni sezonda da devam edeceğini söyledi.

İstanbul Şehir Üniversitesi öğrencilerinin düzenlediği "Şehir Şenlik'12" ilk gününde birbirinden ünlü konukları ağırladı. Şenliğin ilk gününe son dönemin en popüler dizilerinden Leyla ile Mecnun'un ekibi katıldı. Cengiz Bozkurt, Osman Sonant, Zeynep Camcı, Açelya Devrim Yılhan, Sadi Celil Cengiz ve Neslihan Aker'in katıldığı söyleşide öğrenciler dizi ekibini soru yağmuruna tuttu.

Leyla ile Mecnun devam edecek

Öğrencilerin en çok merak ettiği konu olan dizinin devam edip etmeyeceği konusuna Erdal Bakkal karakterini canlandıran Cengiz Bozkurt yanıt verdi. Bozkurt, dizinin yeni sezonda da devam edeceğini söyledi. Erdal Bakkal karakterinin nasıl ortaya çıktığını da anlatan Bozkurt, "Parmaklıklar Ardında adlı dizideki Gardiyan Ekrem rolüm kötü bir karakterdi. Bu diziden sonra hep bu tip roller gelmeye başladı. Bu hep böyle oluyor. Örneğin şimdi Leyla ile Mecnun dizisinde aksakallı dede rolünü oynayan arkadaşımız Köksal Engür'e artık hep dede rolleri gelmeyi başladı. Bazen oyuncu olduğumuz unutuluyor. Biz oyuncuyuz, her karaktere girebiliriz. Çünkü oyunculuğumuzun farklı renklerini göstermeyi çok seviyoruz. Bu nedenle Erdal Bakkal karakteri gelince kabul ettim" dedi.

Sokak sanatçıları, karikatüristler, çömlekçiler ve karnaval oyunları gibi farklı eğlence unsurlarının da renk kattığı Şehir Şenlik'in ilk günü Yalın Konseri ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Dizi Yeni Sezonda da Devam Edecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement