Doğu Akdeniz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Bilgisayar Kursu Başladi - Son Dakika
Güncel

Doğu Akdeniz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Bilgisayar Kursu Başladi

Doğu Akdeniz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DAÜ-SEM) Bilgisayar Kursu 21 Haziran 2011 Tarihinde Başladı.

29.07.2011 02:36  Güncelleme: 02:37

Doğu akdeniz üniversitesi sürekli eğitim merkezi (daü-sem) bilgisayar kursu 21 haziran 2011 tarihinde başladı. 2 ağustos 2011 tarihine kadar doğu akdeniz üniversitesi (daü) bilgisayar ve teknoloji yüksek okulu'nda (btyo) devam edecek kurslar hafta içi pazartesi, salı ve çarşamba günleri 16:30 - 19:00 saatleri arasında gerçekleşmektedir.

Özlem Görkan Evre eğitmenliğinde haftada 6 saat ve toplamda 40 saat sürecek olan kurs sırasında Microsoft Office, Microsoft Word, Microsoft Office Excel, Microsoft Office PowerPoint, Internet Uygulamaları ve çeşitli programlar ile ilgili eğitimler verilecektir.

Kurs sonunda yapılacak sınav sonunda başarılı olan katılımcılara Başarı Belgesi diğer katılımcılara ise Katılım Belgesi verilecektir. DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürü ve DAÜ- SEM Koordinatörü Derviş Ekşici günümüz gelişen ve değişen toplumlarında teknolojik gelişimleri takip etmenin son derece önemli olduğuna değinerek bilgisayar kullanımının çağın gerekliliği olduğunu belirtti. Ekşici, bilgisayar kullanımının her yerde ve her yaştaki hissedeilen önemine değinerek her sektörde bilgisayar kullanımının gerekli olduğuna dikkat çekti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Doğu Akdeniz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Bilgisayar Kursu Başladi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement