Doktor ve Hemşirelere Şiirli Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Doktor ve Hemşirelere Şiirli Teşekkür

Doktor ve Hemşirelere Şiirli Teşekkür

Denizli Devlet Hastanesi'nde Hemşirelik Haftası nedeniyle düzenlenen törende, hasta yakını Safiye Samyeli, ablasının kalp krizi geçirdiğini ve 90 günlük tedavinin ardından hayata döndüğünü belirterek, doktorlara ve hemşirelere "Minnettarım Size"...

17.05.2013 14:52

Denizli Devlet Hastanesi'nde Hemşirelik Haftası nedeniyle düzenlenen törende, hasta yakını Safiye Samyeli, ablasının kalp krizi geçirdiğini ve 90 günlük tedavinin ardından hayata döndüğünü belirterek, doktorlara ve hemşirelere "Minnettarım Size" isimli şiir okuyarak teşekkür etti.

Konferans Salonu'nda düzenlenen törene Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, Başhekim Uz. Dr. İbrahim Ethem Çövüt, doktorlar, hemşireler ve diğer sağlık çalışanları katıldı. Hemşireler Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte Grup Nacizane üyeleri Türk Halk Müziği konseri verdi. Sağlık çalışanları gönüllerince eğlenirken, söylenen türkülere de eşlik etti.

Etkinlikte hasta yakını olan Safiye Samyeli de doktorlara ve hemşirelere okuduğu "Minnettarım Size" isimli şiirle teşekkür etti. Samyeli, ablasının kalp krizi geçirdiğini belirterek, "Ablam geçirdiği kalp krizi sonucunda 90 günden beri yoğun bakım servisinde tedavi görüyor. Biz ablamdan ümidi kesmişken serviste bulanan doktorlar, hemşireler ablamı tekrar yaşama bağlamak için ellerinden geleni yaptı. Bütün personele yazdığım şiirle teşekkür ediyorum" dedi.

Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan da Safiye Samyeli'nin yazdığı ve çerçevelettirdiği şiiri tüm hemşireler adına aldığını belirterek, "Hasta yakınımız bizlere hemşireler haftasında yazmış olduğu şiiri hediye etti. Bu şiir hediye ve aynı zamanda onun yüreği. O yüreği size emanet ediyorum. Bu şiirin hastanemizin en güzel yerine asılacak" dedi.

Etkinliğin sonunda Denizli Devlet Hastanesi'nden emekli olan 16 hemşire ve 6 sağlık memuruna plaket verildi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doktor ve Hemşirelere Şiirli Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement