Vatandaşın koluna konup döner yiyen karganın görüntüsü yüzleri gülümsetti - Son Dakika
Yaşam

Vatandaşın koluna konup döner yiyen karganın görüntüsü yüzleri gülümsetti

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, dükkanın önünde oturup döner ekmek yiyen Sebahattin Emek'in koluna konan karga ile yiyeceğini paylaştı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Emek'ten çekinmeyen karga, döner ekmekten yiyerek karnını doyurduktan sonra gözden kayboldu.

25.01.2021 22:31  Güncelleme: 23:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darıca Cami Mahallesi Tuzla Caddesi'nde bir dükkanın önünde sandalyeye oturan Sebahattin Emek, döner ekmek yerken, aç olan bir karga koluna kondu.

KARGA DA NASİPLENDİ

Sebahattin Emek, tepki göstermesine rağmen kargayı kovmadı. Aç olan karga, Sebahattin Emek'in elinde bulunan döner ekmekten yedi. Sebahattin Emek, uzaklaştırmayı başaramayınca döner ekmeğini karga ile paylaştı. Sebahattin Emek döner ekmeği ağzına götürürken, karga da bir yandan nasiplendi.

GÖRÜNTÜLER BEĞENİ TOPLADI

Sebahattin Emek karganın kendi kendine geldiğini belirterek, hayvanın aç olduğunu belirtirken, yaşananları görenler ayran da vermesini istedi. Emek kargaya ayran kutusunu da yanaştırarak içmesini sağladı. İnternette paylaşılan görüntüler beğeni topladı.

Vatandaşın koluna konup döner yiyen karganın görüntüsü yüzleri gülümsetti
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Vatandaşın koluna konup döner yiyen karganın görüntüsü yüzleri gülümsetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • GANİ RÜZGAR ŞAHİNOĞLU: İYİDE EFENDİ O KARGA LEŞTE YİYOR .PİSLİKTE EŞELİYOR .SEN ACİLEN SAĞLIK KONTROLÜ YAPTIR 0 1 Yanıtla
  • Yorgun Savaşçı: Hayvan biliyor ağzının tadını yanına da ayran oh mis gibi. 0 0 Yanıtla
  • iyi niyete bişey olmaz.: iyi niyete bişey olmaz. güzel insanlar oldukça dünya dahada güzelleşiyor. hayvanda biliyor zararsız insanı 0 0 Yanıtla

Advertisement