Down Sendromlu Çocuklara Destek Yemeği - Son Dakika
Güncel

Down Sendromlu Çocuklara Destek Yemeği

Gölcük Konyalılar Karamanlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Gölcük Down Sendromlular Derneği üyeleri için kahvaltı düzenledi.

24.02.2018 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölcük Konyalılar Karamanlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Gölcük Down Sendromlular Derneği üyeleri için kahvaltı düzenledi.

"Down Cafe"de düzenlenen kahvaltının geliri, Artı 1 Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneği'ne bağışlandı.

Kahvaltıya, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Artı 1 Fark ile Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz, Gölcük Konyalılar Karamanlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Nuri Akkol ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kaymakamı Altıntaş, burada yaptığı konuşmada, düzenlenen etkinlikle down sendromlu çocuklara destek oldukları için dernek üyelerinde teşekkür etti.

Başkan Ellibeş de bu tarz etkinliklerle insanlara geleceğe umutla bakabilmeyi öğrettiklerini belirterek, "Bizde burada bu birlik ve beraberliğimizi daha perçinleyerek ülkemizin geleceğe daha da umutla bakabilmek umuduyla bir takım mesajlar vermiş oluyoruz. Ben bu vesile ile hemşeri derneklerimizden bir olan Konyalılar Karamanlılar derneği başkanına ve siz yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim." diye konuştu.

Dernek Başkanı Akkol, etkinliğe katılanlara teşekkür ederek, "Bizim buradaki kahvaltı etkinliğimizin asıl amacı down sendromlu çocuklarımızın yararı içindir. Bizler dernek olarak maddi ve manevi olarak her zaman yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz." şeklinde konuştu.

Dernek Başkanı Abanoz da, derneğin kuruluşundan beri kendini destekleyenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Down Sendromlu Çocuklara Destek Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement