Düğünde 1 Kişi Hayatını Kaybetmişti, Magandaların Havaya Ateş Açma Anları Kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Düğünde 1 Kişi Hayatını Kaybetmişti, Magandaların Havaya Ateş Açma Anları Kamerada

Düğünde 1 kişi hayatını kaybetmişti, magandaların havaya ateş açma anları kamerada Makineli tüfek ve tabancaların sesi zurnanın sesini bastırdıBURSA - Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kişinin hayatını kaybettiği düğünde magandaların silahları ateşlediği o anların görüntülerine İHA ulaştı.

07.10.2018 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düğünde 1 kişi hayatını kaybetmişti, magandaların havaya ateş açma anları kamerada

Makineli tüfek ve tabancaların sesi zurnanın sesini bastırdı

BURSA - Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kişinin hayatını kaybettiği düğünde magandaların silahları ateşlediği o anların görüntülerine İHA ulaştı. Düğün magandalarının ateşlediği makineli tüfek ve tabancaların sesi zurnanın sesini bile bastırdı.

Edinilen bilgiye göre, olay İnegöl ilçesine bağlı Dönmez Mahallesi'ndeki meydanda bulunan düğün alanında yaşandı.

İddiaya göre, gece geç saatlere kadar devam eden düğüne katılan magandalar, davetlilerin oynadığı sırada havaya ateş açtı. Magandaların ateşlediği silahlardan çıkan bir kurşun o sırada masada oturan 55 yaşındaki Necmi Çelik'in başına isabet etti. Silahı kimin ateşlediği tespit edilemezken, 112 ambulansıyla ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Çelik, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından İnegöl jandarma komutanlığına bağlı ekipler İnegöl cumhuriyet savcısı nezaretinde incelemelerde bulundu.

Makineli tüfekle havaya ateş ettiler

Öte yandan düğün esnasında çekilen görüntüler tek tek incelenerek kimlerin silahla ateş ettiği tespit edildi ve silahlarına el konularak ifadeleri alındı. Düğün yerinde silah seslerinin zurna sesini bastırdığı o anların görüntülerine İHA ulaştı. Görüntülerde davetlilerin meydanda oynadığı sırada silahlarına davranan magandaların gurup halinde silahlarını ateşlediği, bir süre sonra silah sesinin yerini makineli tüfek sesinin aldığı, bir magandanın ise oturduğu masada ayağa bile kalkmadan silahını ateşlediği görülüyor. Bir kişinin öldüğü olayda Savcılığın incelemesi devam ederken, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morguna gönderilen Necmi Çelik'in bu gün toprağa verileceği öğrenildi.

Düğünde 1 Kişi Hayatını Kaybetmişti, Magandaların Havaya Ateş Açma Anları Kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Düğünde 1 Kişi Hayatını Kaybetmişti, Magandaların Havaya Ateş Açma Anları Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement