Eda'ya Alişan Sorulunca İmdadına Ablası Esra Erol Yetişti - Son Dakika
Magazin

Eda'ya Alişan Sorulunca İmdadına Ablası Esra Erol Yetişti

Uzun zamandır görülmeyen Eda Erol'u muhabirler yakalayınca hemen Alişan soruldu. Eda'nın imdadına ablası Esra Erol "Hadi gidiyoruz." diyerek yetişti.

28.12.2017 11:51  Güncelleme: 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alişan'ın eski nişanlısı Eda Erol önceki akşam ablası Esra Erol'la birlikte Kafa Dergisi'nin yılbaşı partisine katıldı. Partiye geçen sene de katıldığını söyleyen Eda Erol, Alişan ve sevgilisi Buse Varol hakkında sorulan sorular karşısında oldukça gerildi.

"11 SENEDİR GÖRÜŞMÜYORDUK BUNDAN SONRA DA GÖRÜŞMEYELİM"

Eda Erol, düğüne aylar kala ayrıldığı nişanlısı Alişan'ın kendisine yaptığı baskılarla gündem olmuştu. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Eda Erol, ayrılık sonrası paylaştığı cesur pozlarıyla adından sıkça söz ettirdi. Alişan'la ayrıldıktan sonra pek fazla görüntü vermeyen Eda Erol, "11 senedir zaten görüşmüyorduk, bundan sonra da görüşmeyelim." dedi.

ABLASI İMDADINA YETİŞTİ

Eski nişanlısı Alişan ve rol aldığı dizide tanışıp aşk yaşamaya başladığı sevgilisi Buse Varol hakkında sorulan sorular karşısında gerilen Eda Erol, "Onlar hakkında hiçbir şey söyleyemem." demekle yetindi. Eda Erol'a tam Alişan ve yeni lişkisi hakkında yeni bir soru yöneltilmişti ki, ablası Esra Erol olaya müdahale ederek kardeşine "Hadi gidiyoruz." dedi.

Eda\'ya Alişan Sorulunca İmdadına Ablası Esra Erol Yetişti

Son Dakika Magazin Eda'ya Alişan Sorulunca İmdadına Ablası Esra Erol Yetişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Mustafa SOĞANCI: sevim koş koş 8 1 Yanıtla
  • Yeter öff: Bıktık bu alişan dan da artık ne çok haberi yapılırmış bunun da ya gündem de kalmak için ellerinden geleni yapıyorlar başarılı da oluyorlarya pes 4 0 Yanıtla
  • Xlm: Ulan ne aliymis vay be neyi sormuş gazeteciler:))) Ali zede 2 0 Yanıtla
  • AyNur : Sizde Sorup durmayin kardeşim... aşağı Ali Şan,yukarı Ali Şan..Bu ne yaa 1 0 Yanıtla
  • DOĞRU TESPİT: ALİŞAN HAYATTA EVLENMEZ EVLENSE DE MUTLU OLMASI ÇOK ZOR ELİNDEKİNİN DEĞERİNİ BİLMEYEN BİRİ...AMA EDA HANIM ÇOK MUTLU OLACAK BUNA EMİNİM BİRİNİN AHINI ALIP MUTLU OLAMAZSINIZ.KALDI Kİ ALİŞAN SEZEN ERBİLE DE AYNISINI YAPTI.SEZEN ŞU AN ÇOK MUTLU EDA HANIM DA ÇOK MUTLU OLACAK ALİŞAN İSE BU KIZDAN DA AYRILACAK.SETTE DAHA GÜZELİ YOK DEMİŞTİ DEMEK Kİ DAHA GÜZELİNİ BULURSA BUNU DA ŞUTLAR. 0 0 Yanıtla

Advertisement