Eglenceli Rotalar 23 Nisan'da - Son Dakika
Güncel

Eglenceli Rotalar 23 Nisan'da

Eglenceli Rotalar 23 Nisan\'da

Skyscanner, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında dünya çocuklarına hediyesini, eğlenceli ve ilginç seyahat rotalarını derleyerek veriyor.

19.04.2012 14:30  Güncelleme: 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Skyscanner'ın listelediği rotaların başında yer alan "Harry Potter Film Seti Turu" çocuklara çok sevecekleri ve unutamayacakları bir seyahat vaat ediyor.

Dünyadaki bini aşkın havayolunun milyonlarca rotasını tarayarak kullanıcılarına en hesaplı uçak biletlerini bulma olanağı sunan Skyscanner, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olan 23 Nisan'da çocukları mutlu edecek en güzel seyahat seçeneklerini derledi. Çocukların ilk fırsatta unutulmaz birkaç gün yaşamaları için hazırlanan seyahat rotaları listesinin başında ise Londra'da geçtiğimiz Mart ayında halka açılan Harry Potter Stüdyoları yer alıyor. 31 Mart 2012 tarihinde Warner Bross tarafından halka açılan stüdyoları artık tüm Harry Potter hayranları gezebiliyor. Son 10 yıla damgasını vuran Harry Potter filmleriyle ilgili yüzlerce detay bulunduran bu stüdyolarda, film yıldızlarının kıyafetleri, Dumbledore'un çalışma ofisi, Sırlar Odası ve devam filmlerinde yer alan unutulmaz dekorları görmek mümkün.

Diğer bir alternatif ise Almanya, Fransa, İsviçre'nin birleştiği yerde kurulmuş olan Avrupa'nın en büyük eğlence parkı Europa Park. 2011 yılında 4,25 milyon ziyaretçi alan parkta 10 tane hız treni, onlarca otel, kamp alanı ve daha birçok eğlence olanağı bulunuyor. Parkta düzenlenen "Balina Macerası" etkinliğinde çocuklar unutulmaz anlar yaşıyor. Ayrıca çeşitli organizasyonlar, tiyatro ve diğer sahne gösterileriyle parktaki tüm anları dolu dolu geçirmek mümkün oluyor.

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da yer alan Tivoli Gardens ise yine çocuklara rüya gibi birkaç gün vaat eden adreslerden. 1843 yılından bu yana hizmet veren tarihi parkta, benzersiz güzellikte bahçelerde dolaşmak, senfoni dinlemek ve pandomim gösterileri seyretmek mümkün. Parkta yer alan büyük lunapark ve gölde gondol gezisi çocukları ve yetişkinleri aynı anda cezp etmeyi başarıyor.

Paris'te yer alan, bu yıl 20. yılını farklı ve göz alıcı etkinliklerle kutlayan Disneyland eğlencenin değişmeyen adreslerinden biri. Walt Disney karakterleriyle renklendirilen bu eğlence parkında günlerce gezmek ve eğlenmek mümkün. Disneyland ziyaretçilerinin, buradaki otellerden birinde kalma olanağı da var.

İspanya'nın en büyük adası Mayorka'da yer alan Aquacity Mayorka ise dünyanın en büyük su parkı olarak binlerce ziyaretçisine unutulmaz anlar yaşatıyor. Dev yüzme havuzu, hayvanat bahçesi ve çiftliğiyle çocukların rüyası olan Aquacity Mayorka, Mini Park, Dragoland ve Polinezya gibi bölümleriyle benzersiz bir tatil ve eğlence vaat ediyor.

Bu ilginç seyahatleri deneyimlemek isteyenler, en hızlı ve kolay yoldan, en uygun uçak bileti seçeneklerine Skyscanner.com.tr adresinden ulaşabiliyorlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eglenceli Rotalar 23 Nisan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement