Elim Sende" Adlı Filmin Özel Gösterimi Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Elim Sende" Adlı Filmin Özel Gösterimi Yapıldı

Çekimleri Düzce'nin Gölyaka ilçesinde yapılan "Elim Sende" filminin özel gösterimi yapıldı.

16.05.2018 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çekimleri Düzce'nin Gölyaka ilçesinde yapılan "Elim Sende" filminin özel gösterimi yapıldı.

Filmi yazıp yöneten Banu Kaptanoğulları, Düzce Özdilek AVM'de gerçekleştirilen gösterim sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, filmin çekimlerini geçen yıl Mart ayında yaptıklarını söyledi.

Kaptanoğulları, mekan için Sakarya, Giresun gibi birçok yer gezdiğini belirterek "Gölyaka'daki Efteni Gölü'nü bir arkadaşım önerdi. Ben bilmiyordum bu gölü. Şelaleyi, gölü gördüğümde aşık oldum ve filmi burada çekmeye karar verdim. Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut da çok destek oldu. Filmin özel gösterimi burada olmalıydı, çok da güzel tepkiler aldık." diye konuştu.

Filmin hikayesinin, filmde de rol alan şarkıcı Cüneyt Tek'in "Yar" isimli şarkısından çıktığını aktaran Kaptanoğulları, "Ben o şarkıyı çok dinlerdim. Birgün o şarkıyı dinlerken 'Bulut' ve 'Mavi'nin hikayesini yazmak istedim. Sadece o şarkıyı dinleyerek filmin kabasını 4 günde yazdım, 1,5 ayda da senaryo haline geldi." ifadelerini kullandı.

Eşref Kolçak konuk oyuncu

Yaklaşık 2 saat süren filmin özel gösterimine, oyuncu kadrosu ve Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut'un yanı sıra, çok sayıda davetli katıldı.

Başrollerini Serkan Gürkan ve Seda Kement'in paylaştığı "Elim Sende"de ayrıca Eşref Kolçak, Fatih Küçük, Gülşah Yavuz, Belkıs Akçil, Tayfun Sav, Cüneyt Tek, Seda Aktuğlu, Ramazan Cabalar, Destina Su Çare ve Tuğba Özay rol alıyor.

Vizyona 11 Mayıs'ta giren filmin yapımcılığını Avantgarde Yapım adına Burçak Ilıman üstleniyor.

Görüntü yönetmenliğini Göksel Görgeç'in yaptığı "Elim Sende", "Bulut" ve "Mavi" isimli iki gencin inişli çıkışlı aşk hikayesine odaklanıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Elim Sende' Adlı Filmin Özel Gösterimi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement