En Acı Bakış - Son Dakika
Güncel

En Acı Bakış

En Acı Bakış

Mersin'in Erdemli İlçesi'nde, 3 Gün Önce Taş Ocağında Meydana Gelen Göçük Altında Kalan 55 Yaşındaki Kemal Uzuner'in Cesedi Bulundu.

29.11.2008 17:15

Mersin’in Erdemli İlçesi’nde, 3 gün önce taş ocağında meydana gelen göçük altında kalan 55 yaşındaki Kemal Uzuner’in cesedi bulundu.

Geçen çarşamba günü saat 11.00 sıralarında Erdemli Belediyesi’ne ait belediyenin yol yapım çalışmalarında kullanılmak üzere değerlendirilen taş ocağındaki kontrollü patlatma sırasında göçük meydana geldi. İşçilerden 27 yaşındaki Adnan Sönmez yaralı kurtarılırken taşeron firmanın sorumlusu Kemal Uzuner ise göçük altında kaldı. Adana ve Mersin Sivil Savunma Müdürlüğü ekipleri tarafından enkazda arama kurtarma çalışmasına başlandı. Gece gündüz süren arama çalışmalarında, ailesinin büyük bir umutlu sağ kurtarılmasını beklediği Kemal Uzuner’in 3 gün sonra cesedi bulundu.

Bugün öğle saatlerinde Uzuner’in cesedi enkaz altından çıkartılırken haberi alan eşi 50 yaşındaki Müjgan Uzuner, kızı 24 yaşındaki Arzu Uzuner ve oğlu 21 yaşındaki Doğuş Uzuner, gözyaşlarına boğuldu. 3 gündür gece gündüz olay yerinde umutla iyi bir haber bekleyen anne ile 2 çocuğu, sinir krizi geçirdi. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Müjgan Uzuner, “Kemal, o çok sevdiğin dağ ve toprak seni bizden aldı. Bu sedyelerde, torbalarda mı görecektik seni. Sen bunları hak etmedin?” diyerek feryat etti.

Kemal Uzuner’in cesedi Erdemli Devlet Hastanesi morguna getirildi. Uzuner’in cenazesinin yapılacak otopsi ve işlemlerin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Samsun’a gönderileceği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel En Acı Bakış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement