Gülşah Alkoçlar: "Babam Torunları Olunca Esprili " - Son Dakika
Magazin

Gülşah Alkoçlar: "Babam Torunları Olunca Esprili "

Gülşah Alkoçlar: "Babam Torunları Olunca Esprili "

30.yılını kutlamaya hazırlanan Ender & Gülşah Alkoçlar çiftiyle ALEM dergisi Bodrum'da bir araya geldi, özel bir röportaj gerçekleştirdi.

14.08.2017 16:37  Güncelleme: 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alem dergisi Yazı İşleri Müdürü Ceylan Yeniacun'un gerçekleştirdiği röportajın fotoğraflarını usta sanatçı Zeynel Abidin Ağgül çekerken stylingini Hakan Öztürk üstlendi.

"SENİNKİ GELDİ" DİYE HABER VERİRLERMİŞ

Gülşah Alkoçlar, Ender Bey ile tanışmalarını anlatıyor. 1984 yılında Uludağ'a kayağa giderken tanışmışlar. O zamanlar Ender Alkoçlar'ın kayak stili o kadar dikkat çekiyormuş ki "Siz kayak öğretmeni misiniz?" diye Gülşah Alkoçlar Ender Bey'e sormuş. Ender Alkoçlar "Hayır" demiş. Ender Alkoçlar ile Gülşah Hanım'ın tanışmaları bu şekilde gerçekleşmiş. Aslında Ender Alkoçlar daha önceden Gülşah Hanım'ı tanıyormuş. Uludağ'a her geldiğinde "Seninki geldi" diye haber verirlermiş. İngiltere'de de beraber okumuşlar.

ANNENİZ HÜLYA KOÇYİĞİT, SİZ KIZLARINIZ ASLIŞAH VE NESLİŞAH ÜÇ JENERASYON HEP BİR ARADASINIZ. BİRLİKTE NELER YAPMAKTAN KEYİF ALIRSINIZ?

G.A: Bulduğumuz her fırsatta annemin evinde bir araya gelip yemekle başlayan ve geç saatlere kadar süren uzun sohbetler ederiz.
Annemin evine boş gider dolu çıkarız. Nedendir bilinmez bazen birbirimize aldığımız hediyeleri veriyor olsak da genelde evdeki beğendiklerimizi de alıp çıktığımız çok olmuştur. Şimdilerde en büyük ilgi ve sevgi odağımız Emir oldu. Neslişah'ın ve Altan'ın bize en büyük hediyesi onunla vakit geçirmek ve zamanın ne kadar çabuk geçtiğini anlamamak…

KENDİNİZE HAS STİLİNİZ VAR. ALIŞVERİŞLE ARANIZ NASIL? KIZLARINIZLA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNUR MUSUNUZ?

G.A: Kızlarımdan bu konuyla ilgili destek alıyorum. Onlar yenilikleri çok yakından takip ediyorlar. Ben modayı takip ettiğimi söyleyemem. Daha çok zamansız parçalar almayı, az ve öz alışveriş yapmayı seviyorum. İş hayatımdan dolayı rahat kıyafetleri tercih ediyorum. Spor giyinmek hoşuma gidiyor.

ASLIŞAH'IN SOSYAL MEDYADAN DEDESİ SELİM SOYDAN'LA PAYLAŞTIĞI VİDEOLAR ÇOK KONUŞULUYOR. BABANIZ HEP BÖYLE ESPRİLİ MİDİR?

G.A: Babam aslında oldukça çekingen bir insandır ama söz konusu torunları olunca esprili ve neşeli tarafı ortaya çıktı.
Aslışah'la dedesinin ilişkisi bizim ailemizin neşe kaynağıdır. Nasıl oldu da bu video bu kadar izlendi bende şaşırdım. Gelen yorumlar o kadar güzel ki biz de çok güldük.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Gülşah Alkoçlar: 'Babam Torunları Olunca Esprili ' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement