Enerji İşbirliği için Nijer ile Görüşme - Son Dakika
Son Dakika Logo
Ekonomi

Enerji İşbirliği için Nijer ile Görüşme

25.12.2025 17:16

Bakan Bayraktar, Nijer ile enerji işbirliği ve yer altı zenginlikleri üzerine görüşmeler yaptı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Nijer Dışişleri İşbirliği ve Yurtdışında Yaşayan Nijerliler Bakanı Bakary Yaou Sangare??????? ile enerjide işbirliği imkanlarını görüştüklerini bildirdi.

Bayraktar, NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda, Sangare ve heyetiyle İstanbul'da bir araya geldiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Halihazırda madencilik alanında devam eden ortak çalışmalarımızın yanı sıra petrol arama ve üretimi konusunda da yeni iş birliği imkanlarını somutlaştırmaya yönelik yol haritamızı belirledik. Nijer halkının refahına katkı yapacak şekilde Nijer'in yer altı zenginliklerini tecrübemizle buluşturarak ilişkilerimizi uzun vadeli bir enerji ortaklığına dönüştürmeye kararlıyız."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Enerji İşbirliği için Nijer ile Görüşme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement