Erciyes Kayak Merkezi Yılbaşında Doldu Taşdı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Erciyes Kayak Merkezi Yılbaşında Doldu Taşdı

Erciyes Kayak Merkezi Yılbaşında Doldu Taşdı
01.01.2026 17:01

Erciyes Kayak Merkezi, yılbaşında kar yağışıyla birlikte yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.

TÜRKİYE'nin önemli turizm merkezlerinden Erciyes Kayak Merkezi, yılbaşında yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Yeni yılın ilk gününde kar yağışını fırsat bilen kayakseverler Erciyes'e akın etti.

Türkiye'nin önde gelen kış turizm merkezlerinden Erciyes Kayak Merkezi, kar sezonunun açılmasıyla birlikte ziyaretçilerin yoğun ilgisini görüyor. 112 kilometrelik pist uzunluğu, 41 farklı kayak pisti ve 19 mekanik tesisi ile hem kış tatili yapmak isteyen hem de günübirlik kayak yapmak isteyen yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun ilgi gören merkezde, otel rezervasyonları yüzde 100 doluluğa ulaştı. Yeni yılın ilk gününde kar yağışını fırsat bilenler Erciyes Kayak Merkezi'ne akın etti.

Öte yandan yetkililerden alınan bilgiye göre yoğun tipi ve kar yağışının yaşandığı Erciyes'te kar kalınlığının 130 santimetreye ulaştığı ve Erciyes'ten şehir merkezine giden yolların araç trafiğine kapandığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erciyes Kayak Merkezi Yılbaşında Doldu Taşdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement