Erzincan Doğa Koleji'nde Okuma Bayramı Heyecanı - Son Dakika
Yaşam

Erzincan Doğa Koleji'nde Okuma Bayramı Heyecanı

Erzincan Doğa Koleji\'nde Okuma Bayramı Heyecanı

Erzincan Doğa Koleji'nin İlkokul 1. sınıf öğrencileri "Okuma Bayramı" heyecanını yaşadı.

04.05.2019 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Doğa Koleji'nin İlkokul 1. sınıf öğrencileri "Okuma Bayramı" heyecanını yaşadı.

Erzincan Doğa Koleji konferans salonunda düzenlenen programa Erzincan Valisi Ali Arslantaş, eşi Hatice Arslantaş, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, okul idaresi, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından okunan İstiklal marşı ile başlayan programda veliler, çocuklarının okuma bayramını heyecanla izledi.

Yıl boyunca okuma yazmayı öğretmenin gururunu yaşayan sınıf öğretmenleri ise öğrencilerinin heyecanına ortak oldu. Çocuklar tarafından çeşitli gösterilerin sunulduğu programda anne ve babalar çocuklarının başarılarını ayakta alkışladılar. Programın sonunda ise sınıf öğretmenleri çocuklara okuma belgelerini takdim etti.

Okur-yazar olmanın heyecanını, hazırladıkları birbirinden müthiş performanslarla ailelerine sergileyen öğrencilerin performansı ise tam not aldı.

Program sonrası tüm çocukları tebrik eden Vali Ali Arslantaş, 2018-2019 eğitim öğretim yılında " Geleceği Gören Dürbünün Olsa" konulu resim yarışmasında başarılı olan öğrencileri ise ödüllendirdi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Erzincan Doğa Koleji'nde Okuma Bayramı Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement