Erzurum'da Kur'an Kursunda Radyatörün Patlaması - Son Dakika
Güncel

Erzurum'da Kur'an Kursunda Radyatörün Patlaması

Erzurum\'da Kur\'an Kursunda Radyatörün Patlaması

Yakutiye Kaymakamı Katırcı: "Elektriklerin kesilmesi ve suyun donmasından kaynaklanan kalorifer tesisatında meydana gelen bir patlama. Binada küçük hasarlar var. Çocuklarımızı evlerine gönderdik"

11.02.2015 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Erzurum'da kız Kur'an kursundaki bir sınıfta radyatörün patlamasına ilişkin, "Elektriklerin kesilmesi ve suyun donmasından kaynaklanan kalorifer tesisatında meydana gelen bir patlama. Binada küçük hasarlar var. Çocuklarımızı evlerine gönderdik" dedi.

Şehitler Camisi yanında bulunan Yakutiye Müftülüğü'ne bağlı Şehitler Kız Kur'an Kursu'ndaki bir sınıfta kalorifer radyatörünün patlamasının ardından kursta inceleme yapan Katırcı, yetkililerden bilgi aldı.

Kaymakam Katırcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şehitler Kız Kur'an Kursu'nda kalorifer tesisatından kaynaklanan bir patlama olduğunu, herhangi bir can kaybı yaşanmadığını ifade etti.

"Elektriklerin kesilmesi ve suyun donmasından kaynaklanan kalorifer tesisatında meydana gelen bir patlama. Çocuklarımızın bulunduğu bir sınıfta meydana geliyor ve çocuklar durumu önceden fark edip, sınıfı boşaltmış durumdalar. Binada küçük hasarlar var. Çocuklarımızı evlerine gönderdik" diyen Katırcı, herhangi bir sıkıntının olmadığını belirtti.

Patlama esnasında sınıfta kimsenin olmadığını anlatan Katırcı, "Çocuklar suyun gürültüsünü fark edip, sınıfı terk etmişlerdi. Bir sıkıntımız yok çok şükür" dedi.

Yakutiye İlçe Müftüsü Osman Yazıcı da öğrencilerin zarar görmeden tahliye edildiğini belirterek, en kısa sürede Kur'an kursunun eskisinden daha iyisinin yapılacağını söyledi.

Öğrencilerin eğitimine devam edileceğini vurgulayan Katırcı, "Hafız olacak öğrencilerimiz var. Kur'an eğitimine Şehit Camisi'nin ikinci katında devam edeceğiz. Burayı daha önce de kurs olarka kullanmıştık" şeklinde konuştu. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erzurum'da Kur'an Kursunda Radyatörün Patlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement