Talihsiz koca, karısının söylediklerine dayanamayıp kalp krizi geçirdi - Son Dakika
Güncel

Talihsiz koca, karısının söylediklerine dayanamayıp kalp krizi geçirdi

Bursa'da 44 yaşındaki Mustafa Uslu, eşinin "Boşanalım" sözlerinden yarım saat sonra kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

18.09.2019 13:28  Güncelleme: 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde eşinin boşanmak istediğini söylediği Mustafa Uslu (44), yarım saat sonra, denetimli serbestlık kapsamında temizlik görevlisi olarak çalıştığı caminin bahçesinde fenalaşıp, öldü. Olayı haber alıp camiye gelen eşi Fehime Uslu (37), "Keşke ben ölseydim, sen ölmeseydin" diyerek gözyaşı döktü.

DURUMU CAMİ İMAMI FARK ETTİ

Darp nedeniyle 5 yıl hapis cezası alan, denetimli serbestlik yasasından yararlanıp İnegöl'ün kırsal Yeniceköy Mahallesi'ndeki Göçmen Camii'nde çalışan Mustafa Uslu, cami bahçesinde temizlik yaparken fenalaştı. Durumu fark eden cami imamı, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekibi, Uslu'nun yaşamını yitirdiğini belirledi. Acı haberi alıp, olay yerine gelen eşi Fehime Uslu, eşinin cansız bedenini görünce, "Keşke ben ölseydim sen ölmeseydin" diyerek gözyaşı döktü.

Talihsiz koca, karısının söylediklerine dayanamayıp kalp krizi geçirdi

EVE GELEN EŞİNE "BOŞANALIM" DEMİŞ

Uslu, olaydan yarım saat önce eve gelen eşine 'Boşanalım' dediğini belirtti. Mustafa Uslu'nun cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Talihsiz koca, karısının söylediklerine dayanamayıp kalp krizi geçirdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Talihsiz koca, karısının söylediklerine dayanamayıp kalp krizi geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (89)

  • Can: AKLI OLAN EVLENMEZ KADINLAR DÜNYANIN EN TEHLİKELİ CANLILARI 156 47 Yanıtla
  • ARZU: BAZI ERKEKLER DE KADINLAR DAN TEHLKEL YCE ALLAH ERKEĞN 'DE KADININ DA HAYIRLISINI VERSN BYK LOKMA YYN BYK KONUŞMAYIN 97 8
  • ilker.y: adam kurtulmuş allah rahmet eylesin kadında boşandı işte yıldırım hızı ile yarım saatte 83 5 Yanıtla
  • BİLEN GÖREN DUYAN: ÖZEL HAYATINIZDA MUTLU OLMAK İÇİN EVLENMEK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ .. KENDİNİZE ACIYIN BİRAZDA ELALEMİ MUTLU EDİCEKSİN DİYE ÖMRÜNÜ ADAMANIN MANTIĞI NEDİR YANİ BAKTIN ŞEKİL YAPIYOR YOL VER GİTSİN KADINMI YOK MEMLEKETTE 62 9 Yanıtla
  • Tabi: keşke zamanında babanda aynı düşünseydi 59 8
  • Kol: Eyyy can... Ananda bir kadın unutma. Uzaydan gelmediysen tabi 32 17
  • Nilüfer Özbey: Yorumunuz üzücü tüm bayanları itham etmek akıl karı değil.Bu toplumda iy insanda var kötü insanda.Kadın ve erkek ayrımı yapmak hiç adil değil. 26 7
  • Dilek: Valla kadınlar evde kalmak korkusu yüzünden evlenmek için can atıyor sonra birde çocuk oldumu tamam ondan sonra bakbakalımmm nasıl değişiyor 24 7
  • anadolu: Bütün dinlerde evlilik kutsaldır. Evlenmeden birlikte yaşamayı savunan ne müslüman ne hırıstıyan nede yahudidir siz galiba atehissini. birde 7 kisi begenmiş çok yazık 7 5
  • Hüseyin: çok doğru diyorsun da çocuklar var işte 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a manevi tazminat ödeyecek
    14:20 Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a manevi tazminat ödeyecek

    Ankara Bölge Adliye Mahkemesi, eski CHP Milletvekili Engin Özkoç'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik kişilik haklarına saldırıda bulunduğu gerekçesiyle manevi tazminat ödemesine karar verdi. Özkoç, tazminat ve fer'ileri birlikte 122 bin 448 lira ödeyecek.

  • Kara Ağaç Destanı Oyuncuları Selçuklu Uygarlığı Müzesi'ni Ziyaret Etti
    14:18 Kara Ağaç Destanı Oyuncuları Selçuklu Uygarlığı Müzesi'ni Ziyaret Etti

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Selçuklu Uygarlığı Müzesi'ni ziyaret eden Kara Ağaç Destanı dizi oyuncuları Merih Öztürk ve Eray Ertüren, yapıya emeği geçenlere teşekkür etti.

  • İçişleri Bakanı: 'MAHZEN-14' Operasyonlarıyla Organize Suç Örgütü Çökertildi
    14:17 İçişleri Bakanı: 'MAHZEN-14' Operasyonlarıyla Organize Suç Örgütü Çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 11 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'MAHZEN-14' operasyonlarında elebaşılığını Onurcan Bildik'in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 50 şüpheli yakalandı. Operasyonlar sonucu, suçtan elde edildiği değerlendirilen 150 milyon TL değerinde taşınmaza el konuldu.

  • Kırklareli Müftülüğü Şiir Okuma Yarışması Düzenlendi
    14:15 Kırklareli Müftülüğü Şiir Okuma Yarışması Düzenlendi

    Kırklareli Müftülüğü tarafından düzenlenen şiir okuma yarışmasında, ortaokul öğrencileri Mehmet Akif Ersoy'un şiirlerini ezbere okuyarak yarıştı. İl Müftüsü Yusuf Eviş, dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi ve yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkür etti.

  • Vahap Seçer, Mersin Cemevi'ni Ziyaret Etti
    14:15 Vahap Seçer, Mersin Cemevi'ni Ziyaret Etti

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin Cemevi'ni ziyaret etti. Seçer, Mersin'in kapsayıcı ve kucaklayıcı anlayışa ihtiyacı olduğunu belirterek, gelecek 5 yılda Mersin'i daha iyi noktalara götüreceklerini söyledi.

  • Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Gözaltına Alındı
    14:14 Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Ankara'nın Mamak ilçesinde yapılan operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 4 şüpheli gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir iş yerinde yapılan aramada 40 bin 627 sentetik uyuşturucu hap ve av tüfeği ele geçirdi. Şüphelilerin adliyeye sevk edileceği bildirildi.

  • Kastamonu'da Ruhsatsız Tabanca Yakalanan Şahıs Hakkında Adli İşlem Başlatıldı
    14:14 Kastamonu'da Ruhsatsız Tabanca Yakalanan Şahıs Hakkında Adli İşlem Başlatıldı

    Kastamonu'da polis ekipleri tarafından durdurulan araçta yapılan aramada, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabanca takılı şarjör içinde 7 adet fişek ele geçirildi. Yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Erdoğan'ın iftar yemeğinde sarf ettiği cümle Yunanistan'da tepkiyle karşılandı! Hükümete çağrı yaptılar
    14:12 Erdoğan'ın iftar yemeğinde sarf ettiği cümle Yunanistan'da tepkiyle karşılandı! Hükümete çağrı yaptılar

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün akşam Ankara'da 4. Kolordu Komutanlığı'nda askerlerle bir araya geldiği iftar programında sarf ettiği "Kıbrıs'ta belki de güneye yüklenmiş olsaydık, artık güney-kuzey diye bir şey kalmaz, Kıbrıs tamamen bizim olurdu" cümlesi Yunanistan'da tepkiyle karşılandı. Ana muhalefet partisi SYRIZA, Yunan hükümetine çağrıda bulunarak Erdoğan'ın sözlerine resmi bir tepki gösterilmesi talebinde bulundu.

  • İstanbul Fatih'te Tebliğci Tarafından Uyarılan Vatandaşlar Kaydedildi
    14:12 İstanbul Fatih'te Tebliğci Tarafından Uyarılan Vatandaşlar Kaydedildi

    İstanbul Fatih'te bir kafede oturan vatandaşlar, oruç tutmadıkları için bir tebliğci tarafından uyarıldı. Tebliğcinin görüntüleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Videonun altında yapılan yorumlarda hoşgörü ve uyarı şekli tartışıldı.


Advertisement