Eşi ve kızının üzerine kaynar su döken koca tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Eşi ve kızının üzerine kaynar su döken koca tutuklandı

Eşi ve 1 buçuk yaşındaki kızının üzerine kaynar su dökerek yaraladığı iddia edilen koca, itiraz üzerine tekrar gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

18.01.2021 21:15  Güncelleme: 00:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da sabah kahvaltı yapması için kendisini uyandıran 5 yıllık eşi Rukiye A. ile kızı 1,5 yaşındaki Eylül'ü, üzerlerine sıcak su dökerek haşlayan ve adli kontrolle serbest bırakılan oto tamircisi Ali A., Cumhuriyet Başsavcılığı ve genç kadının avukatının itirazı üzerine akşam saatlerinden yeniden gözaltına alındı. Ali A., 'Kasten yaralama' suçundan sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

KENDİSİNİ UYANDIRAN EŞİNİ VE KIZINI HAŞLAMIŞTI

Olay, 9 Ocak günü sabah saatlerinde merkez Karatay ilçesi Nakipoğlu Mahallesinde meydana geldi. Rukiye Ay, 5 yıl önce evlendiği Ali Ay'ın zaman zaman şiddetine maruz kalarak eşinden ayrılma noktasına geldi. Genç kadın boşanma davası da açtığı eşiyle 9 ay kadar önce yeniden bir araya geldi. Olay sabahı eşini kahvaltı yapması için uyandırmak isteyen genç kadın 1,5 yaşındaki kızı Eylül ile birlikte dehşeti yaşadı. Ali Ay, kahvaltı sofrasında oturan eşinin ve kızının üzerine sıcak su döküp, yaktı. Eşinin elinden kurtulup karşı komşusuna sığınan Rukiye Ay'ın ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ay, kızıyla birlikte Konya Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

"SICAK SUYU YÜZÜNE DÖKMEK İSTEMİŞ"

Halen hastanede tedavisi süren Rukiye Ay, kızıyla birlikte yaşadığı dehşeti şu sözlerle anlattı: "Sabah eşime kalk kahvaltı yapalım dedim. Beni neden uyandırıyorsun? Ben gece hiç uyamadım diyerek bana kızdı. Bende kahvaltını yap sonra yatarsın, çocuk çok huysuz bir daha hazırlayamam dedim. O kalkmayınca biz çocuğumda sofraya oturduk. Yer sofrası kurmuştum. Kettle da biraz sıcak su kalmıştı. Sıcak suyu yüzüme dökmeye çalıştı. Suratımı diğer tarafa çevirdiğimde su sırtımdan aşağıya döküldü. Sırt, göğüs, kollarım ve kalçalarımda yanıklar var. Çocuğumun da ayağında yanıklar var. Vücudumda ikinci derecede yanıklar oluştu" dedi.

Eşi ve kızının üzerine kaynar su döktüğü iddia edilen kişi tutuklandı

"BİZİ ÖLÜME TERK ETTİ"

Tekrar kendisine zarar vermemesi için kocasına yalvardığını söyleyen Rukiye A. '''Ali lütfen bırak' dedim. Telefonum ondaydı. Telefonumu istedim. Ambulansı aramak için 'Ali çok kötüyüm ölüyorum. Çocuğun da ben de ölüyoruz. Lütfen' diye yalvardım; ama yine de vermedi telefonu. Bizi resmen ölüme terk etti orada. Kapıyı açtım, kaçmak istedim, komşularıma bağırdım, kapıyı kapatınca parmağım sıkıştı, parmağıma da 4 dikiş atıldı" diye konuştu.

"BEN ACI ÇEKERKEN O DIŞARIDA DOLAŞIYOR"

Şikayetçi olduğu eşinin adli kontrol kararıyla serbest bırakılmasına kabul edemediğini belirten Rukiye Ay, "O kadar çok canım yandı ki kalkıp can havliyle kaçmaya başladım. Ben çocuğumla birlikte kaçarken üzerime tekrar sıcak su attı. Su kalçama geldi. Birde şiddet uyguladı. Beni sürükleyerek banyoya götürürken çocuğumun ağlama sesini duydum. Bir an onun elinden kurtuldum ve çocuğumla birlikte karşı komşuma sığındım. Sonra polise haber verdim. Şikayetçi oldum. Adli kontrol kararıyla serbest kaldı. Ben burada acılar içerisinde kalırken onun dışarıda elini kolunu sallayarak gezmesi zoruma gidiyor. Ben sırtımın üzerine bile yatamazken o bir yerlerde geceleri rahatlıkla uyuyor. Ben çocuğumu bile kucağıma alamıyorum. Ben sadece hakkımı istiyorum. Hak ettiği cezayı almasını istiyorum" diye konuştu.

Eşi ve kızının üzerine kaynar su döktüğü iddia edilen kişi tutuklandı
Eşi ve kızının üzerine kaynar su döken koca tutuklandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eşi ve kızının üzerine kaynar su döken koca tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • vatandaş: serbest bırakan kim ise onada sıçak su dökülsün kafasına ayılsın 28 1 Yanıtla
  • fethi erbaş: adli kontrol kaydıyla serbest, o nasıl bir kanun diğeride tutukluyor, ilk hakimin kararı adalete ters değilmi? 28 1 Yanıtla
  • serkan: yine sosyal medyadan geldi adalet 9 0 Yanıtla
  • ins: işin aslını bilmeden konuşmak doğru olmaz detayları önemli kimse kimseye durup dururken zarar vermez 2 6 Yanıtla
    Gıllı: ulan hala senin gibi öküzler çıkıpta konuşabiliyor umarım sebepsiz yere bir piskopatın gazabına uğrayıp yardım isteyince bulmayız seni... 1 1
  • mert: zahmet olmuş bırakın gezsin dolaşsın 5 0 Yanıtla
  • cemile: ellerin kırılsın pis herif nasıl kıydın eşine 3 2 Yanıtla
  • moda: yarın serbest bırakırlar kravat takar bir yerlere üyedir birinin bir şeyidir sonra eve gidip cinayet işler namus cinayeti denir 3 gün sonra unutulur işte güzel ülkemde kadın a verilen değer yazık çok yazık 3 1 Yanıtla
  • kürşat çakır: naylondan hakim ve savcı doldu piyasa ... 2 1 Yanıtla
  • ulan : şuraya bak be ülkemde hakim savcı yok sanki ilk önce serbest Millet ihtiraz edince tutuklama benim ülkemde gerçekten Adaleti sağlayamayan birileri varsa derhal istifa etsin ya serbest kadığında eşini öldürseydi ne olucakdı 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement