Esin Yağmurdereli'nin 30 Yıldır Dinmeyen Acısı - Son Dakika
Güncel

Esin Yağmurdereli'nin 30 Yıldır Dinmeyen Acısı

Esin Yağmurdereli, 30 yıl içinde sakladığı sırrını ve hiç dinmeyen acılarını CINE5'in sevilen programı "Bir Demet Yasemin"de Yasemin Bozkurt'a anlattı.

20.04.2012 15:49

"ÇOK SEVMEKTEN KORKUYORDUM"

Yasemin Bozkurt'a içini döken Esin Yağmurdereli, uzun yıllar Osman Yağmurdereli'nin eşi ve eski Bakan Veysel Atasoy'un kardeşi olarak anılsa da çok genç yaşlarda ilk evliliği pek bilinmiyordu. Hayatında sevdiklerini hep ardarda kaybettiğini anlatan Esin Yağmurdereli, ilk eşinden bir erkek çocuğu sahibi olmuştu. Ailece gittikleri bir düğün dönüşü trafik kazasında eşini kaybeden Esin Yağmurdereli, oğlu Tolga ile kazadan yaralı kurtulsa da, acılar ve kazalar ailenin peşini bir türlü bırakmadı. Eşinin ölümünden sonra oğlu Tolga ile teselli bulan Esin Yağmurdereli'ye abisi Veysel Atasoy kol kanat germişti.

"İLK EŞİMDEN 6 SENE SONRA OĞLUMU DA TRAFİK KAZASINDA KAYBETTİM"

Veysel Atasoy'un yurt gezisine oğlu Tolga ile birlikte katılan Esin Yağmurdereli'nin hayatı ,bir kazayla yine acılarla doldu. Abisi Veysel Atasoy'un yola çıkmama ısrarlarına rağmen annesine Anneler günü hediyesi vermek isteyen Tolga'nın ısrarıyla ana-oğul yola çıktılar.Tolga annesine "bir gün önce rüyasında babasının mezarından onu çağırdığını anlatmıştı" ama kaderin önüne geçemediler. Oğlu Tolga'yı yaşadığı ikinci trafik kazasında kaybeden Esin Yağmurdereli, hayattan ümidini kesse de karşısına çıkan Osman Yağmurdereli sayesinde yine hayata tutundu.

Esin Yağmurdereli, "Osman olmasaydı ben olmazdım o beni hayata bağladı" diyerek eşini sevgiyle anıyor. Art arda sevdiklerini kaybeden Esin Yağmurdereli zaman zaman isyan etse de kaderin önüne geçilemeyeceğini, acılarıyla yaşamayı öğrendiğini söylüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esin Yağmurdereli'nin 30 Yıldır Dinmeyen Acısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement