Eşini Komşusunu Öldüren Kocaya 2 Kez AğırlaştIrılmış Müebbet - Son Dakika
Güncel

Eşini Komşusunu Öldüren Kocaya 2 Kez AğırlaştIrılmış Müebbet

Eşini Komşusunu Öldüren Kocaya 2 Kez AğırlaştIrılmış Müebbet

Adana'da evi terk eden eşi S. Y. ile birlikte denize gittiğini iddia ettiği komşusunu öldüren Y. Y. hakkındaki soruşturma tamamlandı.

07.08.2013 12:36  Güncelleme: 08:52

Adana'da 20 Temmuz'da 3 çocuğuyla birlikte evi terk eden eşi 27 yaşındaki Songül Yılmaz ile birlikte denize gittiğini iddia ettiği komşuları 36 yaşındaki Çetin Altun'u öldüren 39 yaşındaki Yakup Yılmaz hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcı, şüpheli hakkında 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu, cinayet öncesi eşini eve hapsettiği için de 10 yıla kadar hapis istedi.

Olay, 20 Temmuz 2013'te, merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Dumlupınar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Songül Yılmaz, aile içi şiddetli geçimsizlik nedeniyle 3 çocuğunu alarak evi terk etti. Ardından da komşusu evli ve 2 çocuk babası oto yıkamacı Çetin Altun ile birlikte Karataş'ta denize gitti. Songül Yılmaz ile Çetin Altun'u sahilde ve kaldıkları pansiyonda gören diğer komşular, kadının eşi Yakup Yılmaz'a söyledi. Ayrıca, Çetin Altun, kendisini telefonla arayan Yakup Yılmaz'a, eşinin ayrı bir ev tutmaya çalıştığını ve kendisinden de yardım istediğini söyledi. Yakup Yılmaz da telefonla ulaştığı eşine, "Ev tutacakmışsın. Gel sana bu konuda yardımcı olayım" dedi. Bunun üzerine Songül Yılmaz, 20 gün önce terk ettiği evine döndü. Ertesi gün eşi evde uyurken kapıyı üzerine kilitleyip sokağa çıkan Yakup Yılmaz, evinden çıkarak işine giden Çetin Altun'u otomobilinin içerisinde tabancayla öldürdü. Yakup Yılmaz, sonra da evine giderek eşini başına ateş ederek öldürdü.

5 GÜN SONRA YAKALANDI

Olaydan 5 gün sonra cinayette kullandığı tabancayla birlikte yakalanan Yakup Yılmaz, tutuklandığı Nöbetçi 4'üncü Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki ifadesinde suçunu itiraf etti. Eşinin, komşusuyla ilişkisi olduğunu, önce komşularının, sonra kendisinin haberi olduğunu ileri süren Yılmaz, "Komşular, birlikte denize girerken görmüşler. Fotoğraflarını da çekmişler" dedi. Yılmaz olay gününü de şöyle anlattı:

"Olay günü silahı üzerime aldım. Kendimi de öldürmeyi düşündüm. Sabah bakkala gittim. Çetin araçla geçerken beni görüp durdu. Bana 'Bu kadın neden bu mahallede kalıyor. Neden gitmiyor? Barışacak mısın? Ne kadar şerefsiz bir adamsın' deyince sinirlendim. Silahı çekip vurdum. Vurunca korkup eve kaçtım. Eve girince eşim uyandı. Eşime de, 'Neden böyle şey yaptın? Yabancı biriyle yapsaydın ya da boşanıp gideydin' dedim. Benimle alay ederek 'İstediğimi yaparım. Sen kim oluyorsun?' dedi. Kendimi kaybettim. Yaptığımdan pişmanım. Çocuklarımın annesiydi. Kendisini de seviyordum."

2 KEZ ÖMÜR BOYU HAPSİ İSTENDİ

Soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet savcısı, olayla ilgili iddianame hazırladı. 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianamede, Yakup Yılmaz hakkında, 2 kez ömür boyu hapis cezası istendi. Ayrıca eşini, cinayet gecesi eve hapsettiği için de 10 yıla kadar hapsi talep edildi. İddianame kabul edilirse, cinayet şüphelisi Yılmaz'ın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşini Komşusunu Öldüren Kocaya 2 Kez AğırlaştIrılmış Müebbet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement