Cani Koca, 6 Çocuğunun Annesini "Beni Aldatıyorsun" Diyerek Öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Cani Koca, 6 Çocuğunun Annesini "Beni Aldatıyorsun" Diyerek Öldürdü

Adana'da "Beni aldatıyorsun" diyerek tartıştığı 6 çocuğunun annesini kalbinden ve boğazından bıçaklayarak öldüren cani koca, Hatay'ın Erzin ilçesindeki bir berberde tıraş olurken yakalandı.

24.01.2019 08:58  Güncelleme: 09:38

Adana'da tartıştığı eşi Leyla Avcı'yı (50) kalbinden ve boğazından bıçaklayarak öldüren Yusuf Aziz Avcı (55), Hatay'ın Erzin ilçesindeki bir berberde tıraş olurken yakalandı. Tutuklanan Yusuf Aziz Avcı, 6 çocuğunun annesini, kendisini aldattığını düşündüğü için öldürdüğünü söyledi.

Olay, 21 Ocak sabahı Seyhan ilçesi Küçükdikili Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında uzun süredir geçimsizlik bulunan 6 çocuk sahibi Yusuf Aziz Avcı ve Leyla Avcı çifti, tartışmaya başladı.

ÇOCUKLAR KOMŞULARINDAN YARDIM İSTEDİ

Tartışmanın büyümesi üzerine Yusuf Aziz Avcı, mutfaktan aldığı bıçağı eşinin kalbine ve boğazına sapladı. Kanlar içinde yere yığılan Leyla Avcı, olay yerinde yaşamını yitirdi. Bu sırada evde bulunan çiftin çocuklarından A.V., koşarak komşularına gidip, yardım istedi. İhbar üzerine adrese, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yakınları, acı haberle gözyaşı döken Leyla Avcı, yapılan otopsinin ardından toprağa verildi.

Cani Koca, 6 Çocuğunun Annesini

BERBERDE YAKALANDI

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından kaçan Yusuf Aziz Avcı'nın peşine düştü. Kent genelinde ve çevre illerde arama başlatan polis, Avcı'nın Hatay'ın Erzin'e gittiğini tespit etti. Bunun üzerine araştırmalarını bu bölgede yoğunlaştıran polis, şüpheliyi bir berberde tıraş olurken yakaladı. Gözaltına alınıp, Adana'ya getirilen Avcı, eşini, kendisini aldattığını düşündüğü için öldürdüğünü söyledi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Avcı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Cani Koca, 6 Çocuğunun Annesini
Cani Koca, 6 Çocuğunun Annesini "Beni Aldatıyorsun" Diyerek Öldürdü
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Cani Koca, 6 Çocuğunun Annesini 'Beni Aldatıyorsun' Diyerek Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • Eda: Adana mersin hatay suç oldum olası vardı ugur dündar burda bir suc örgütü belirlemişti kadın pazarlanan yer diye kayıtlı 15 10 Yanıtla
  • Sana ne: Kadinlari kötü günler bekliyor. 18 5 Yanıtla
  • yorumcu: Allah rahmet eylesin,yazk idam cezası şart oln çocuklara vefat edene olldu vu arada basen yormlarda bozk türkçiyle yazyorsunız yazmıyı öğrenın bırazzcık 11 8 Yanıtla
  • ANDSMERO: CAHILLIK DIZ BOYU 18 1 Yanıtla
  • Vay: Cani kadın diyen yok hepmi erkek suçlu 5 14 Yanıtla
  • Vay: Temizliğe devam 0 14 Yanıtla
  • Cendere: Olan çocuklara oldu, ortada kaldılar şimdi 13 0 Yanıtla
  • Hıyar: 6 defa hamile bırakmışın ne aldatması diyorsanız ki cocuklar benden değil test yaptır 11 0 Yanıtla
  • Feryal: Bide hersey normalmis gibi gidip berbere traş oluyor, hayretinde hayreti 7 2 Yanıtla
  • Dg: Bekle öbür dünyada ne ne yapacaksın 4 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement