Eşkinat Basın Mensupları İle Süleymanpaşa'nın 1 Yılını Değerlendirdi - Son Dakika
Güncel

Eşkinat Basın Mensupları İle Süleymanpaşa'nın 1 Yılını Değerlendirdi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi'nin 1. yaşı dolayısıyla basın mensupları ile bir araya gelerek bir yıllık icraatlar hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi.

30.03.2015 14:11

Süleymanpaşa Belediyesi sahil ek hizmet binasında gerçekleşen toplantı kahvaltı ikramı ile başlarken Başkan Eşkinat'ın yanı sıra başkan yardımcıları ve birim müdürleri de toplantıda yerini aldı.

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Berkay Çakır'ın Süleymanpaşa Belediyesi'nin projelerinin sunumunu gerçekleştirdiği toplantıda Başkan Eşkinat yaklaşık bir saatlik anlatımıyla ilk günden bugüne çeşitli alanlarda belediyenin yaptığı hizmetleri basın ile paylaştı.

"BİZ SADECE BİR BELEDİYE DEĞİL TÜM SÜLEYMANPAŞALILARLA KOCAMAN MUTLU BİR AİLEYİZ"

Sıradan belediyelerden olmadıklarını, sadece yol ve park yapan, fatura ödemeye uğranılan belediyelerin dışına çıktıklarının altını çizen Ekrem Eşkinat; "Süleymanpaşa Belediyesi kurulduğu günden bu güne farklı bir belediye. Süleymanpaşa'da birinin hastalanması, gece aç yatması, işini kaybetmesi ve başına gelebilecek tüm sorunlar doğrudan bizi ilgilendiriyor. Çünkü biz sadece bir belediye değil tüm Süleymanpaşalılarla kocaman mutlu bir aileyiz." diye konuştu.
Başkan Eşkinat'ın Süleymanpaşa Belediyesi 1. yılı kitapçığı ile birlikte yaptığı anlatım ve yeni hizmete girecek proje müjdelerinin ardından soru cevap kısmına geçilirken Eşkinat'ın basın mensuplarının tüm sorularını içtenlikle yanıtlamasının ardından toplantı sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eşkinat Basın Mensupları İle Süleymanpaşa'nın 1 Yılını Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement