Estetik Ameliyatlarının Püf Noktaları - Son Dakika
Sağlık

Estetik Ameliyatlarının Püf Noktaları

Estetik Ameliyatlarının Püf Noktaları

"Kalıcı kırışıklara karşı 30 yaşından sonra botoks yaptırın"

02.01.2012 14:35

Estetik nedir? Neden estetik yaptırmalıyız? Medical Park Acarkent'ten Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Cenk Şen, özellikle kadınların ilgi duyduğu estetik konusunda merak edilenler ve son gelişmeler hakkında Acarkentlileri bilgilendirdi.

"Genel Estetik Bilgileri ve Yeni Trendler" başlıklı söyleşi yapan Doç. Dr. Şen, estetik ameliyatların planlanması aşamasının başarıda önemli bir pay sahibi olduğunu söyledi. Doç. Dr. Şen, "Öncelikle hastanın beklentileri öğrenilmeli, sonrasında bilimsel veriler doğrultusunda problemin saptanması, yapılabilecekler, olası riskler ve komplikasyonlar hastaya tüm açıklığıyla anlatılmalı. Plastik cerrahların ellerinde sihirli değnek yok, cerrahi uygulamaların belirli limitleri olduğu hiçbir zaman unutulmamalıdır" dedi.

"KANITLANMIŞ UYGULAMALARI TERCİH EDİN"

Kadınların ve hatta artık erkeklerin de kabusu olan kırışıklıklar hakkında da bilgi veren Doç. Dr. Şen, kırışıklıklar yüzde yerleşmeden botoks yaptırmanın gerektiğini belirtti. Doç. Dr. Şen, "30 yaşından sonra cilt tipine ve durumuna göre botoks yaptırmak kırışıklıkların derinleşmeden kaybedilmesinde çok etkili" diye konuştu.

Doç. Dr. Cenk Şen, her gün yeni bir teknolojinin geliştirildiğine ve yeni aletlerin piyasaya çıktığına dikkat çekerek, hastaları tıbbi açıdan güvenliği kanıtlanmış uygulamaları yaptırmaları konusunda uyardı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık Estetik Ameliyatlarının Püf Noktaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement