Etkileyici Zarafetve Göz Alıcı Işıltının İzinde: - Son Dakika
Güncel

Etkileyici Zarafetve Göz Alıcı Işıltının İzinde:

Katheryn Winnick'in marka elçisi olduğu Raymond Weil'in yeni koleksiyonu "Shine", göz alıcı ışıltısıyla saat severlerin ilgi odağı oluyor.

04.04.2016 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Feminen ve elegan çizgilere sahip olan bu özel koleksiyon; değişebilen deri kayış, çelik bilezik ve çelik - altın kaplama bilezik seçenekleriyle de tüm trendleri yakalıyor.

Raymond Weil'in yeni koleksiyonu "Shine", dişiliğin ve çekiciliğin sembolü oluyor. Koleksiyon, 2005 yılındaki ilk lansmanında büyüleyici ışıltısı ve cüretkâr görünümüyle markanın iz bırakan koleksiyonlarından biri olmuştu. 40. yılını kutlayan Raymond Weil, yenilenen Shine koleksiyonunu yeniden saat severlerle buluşturuyor. Quartz özelliği eklenen saat; yuvarlaklaşan hatları, mücevher parıltısı ve bazı modellerindeki sedefli görünümüyle daha feminen bir görünüm taşıyor. 32 mm kasa boyutunun yanı sıra, çelik ve altın kaplama PVD kasa seçenekleri bulunuyor. Kadranında bulunan pırlantaların ışık oyunlarıyla adeta bir mücevher görünümüne dönüşen Raymond Weil Shine, her kadının bileğine benzersiz bir ışıltı katıyor.

Çabuk ve kolay değiştirilebilen bir mekanizmaya sahip iki farklı kayış seçeneği bulunan Raymond Weil Shine, kadınlara göz açıp kapayıncaya kadar değişme imkânı sunuyor. Çelik kayışı ile gündelik spor – şık bir görünüm yaratırken, saten kayışı ile sofistike ve büyüleyici bir gece aksesuarı haline dönüşebiliyor.

Markanın yetenekli yüzü ve "Vikingler" dizisinin yıldızı Katheryn Winnick, geçtiğimiz yıldan beri markanın elçiliğini üstleniyor. Winnick'in doğal güzelliği ve tartışmasız karizması bu göz alıcı koleksiyonla birebir örtüşüyor. Saatin çift kadranla değişebilme özelliği gibi, aktris Katheryn Winnick de çok farklı karakterleri canlandırabiliyor.

Katheryn Winnick "Benim için zaman, anlardan ibarettir. Saatime baktığımda, zamanın ne kadar kıymetli olduğunu ve ne kadar heyecan verici olabileceğini hatırlarım" diye belirtiyor. Winnick "Raymond Weil'in yeni koleksiyonu Shine benim gibi aktif kadınlara hitap ediyor. Elegan tarza sahip bu zamansız parça, stil sahibi kadınların gözdesi oluyor." diye ekliyor.

Raymond Weil'in CEO'su Elie Bernheim ise; "Raymond Weil markası için kadın her zaman ön plandadır ve marka bugüne kadar birçok kadın saat koleksiyonuna imza atmıştır. Kadınların beğenilerine uygun, elegan saatler geliştirmek daima önceliğimiz olmuştur. Saat ve mücevher olarak kullanılabilen yeni Shine koleksiyonu, gündüz ve gece kullanımıyla kadınlara benzersiz bir ışıltı veriyor." diye belirtiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Etkileyici Zarafetve Göz Alıcı Işıltının İzinde: - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement