Ev Alışverişi İçin En Özel Ürünler De’longhı’de - Son Dakika
Güncel

Ev Alışverişi İçin En Özel Ürünler De’longhı’de

Yeni evlenecek çiftlere, ütüden elektrikli süpürgeye mikrodalga fırından kahvaltı setine kadar geniş yelpazede ürün seçenekleri De'Longhi'de.

18.05.2011 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eşsiz tasarımlarıyla öne çıkan İtalya'nın öncü markası De'Longhi'nin ev yaşamının her alanına konfor sunan ürünleri, yeni evlenecek çiftlerin gözdesi.

Colombina XLF 1600 Elektrik Süpürgesi, pratik şekilde evi temizlemeyi mümkün kılarken, tozdan eser bırakmıyor! Yeşil ve gri renk seçenekleriyle satışa sunulan Colombina, toz haznesinin kolay temizlenebilir yapıda olmasıyla kullanıcısının işini kolaylaştırıyor. 6 kademeli filtre sistemi ve elektronik koruma sistemine (EPS) sahip De'longhi Colombina, akıllı sistemi sayesinde depo dolduğunda uyarı ışığı veriyor. Toza karşı koruma özelliğiyle mekana ferahlık katan Colombina, 1600 Watt güç kapasitesi, kolay kullanım avantajı ve güçlü iç donanımıyla temizliği zevke dönüştürüyor.

De'Longhi FXG24 Gemini taban ütü, kırışıklıkları kolayca açarak size Gemini taban ayrıcalığı yaşatıyor. De'Longhi Patentli Gemini tabanlı ütünüz, seramik dış kesimi ve inox taban ile sağlamlaştırılmış iç yüzeyi arasındaki yükseklik farkının yarattığı ayrıcalıkla öne çıkıyor. Kireçlenmeyi önleyen 'Aqua Clear' sabit filtresi sayesinde musluk suyunun kullanılmasını sağlayan FXG24, kendi kendini temizleyerek ütülenen kumaşın zedelenmesini engelliyor.

MV 205S Mikrodalga fırın, dijital gösterge ve elektronik paneliyle fark yaratarak, en leziz yemekleri sofranıza taşıyor. Hızlı pişirme olanağı sunan ürünün start tuşuna 2 kez basıldığında, önceden hazırlanan yemekler sadece 2 dakikada sofraya geliyor. Derin dondurucudaki gıdaları çözmek içinse 5 kademeli güç seviyesinden istediğinizi seçip starta basmanız yeterli! 60 dakika zaman ayarı ise mutfakta olmasanız bile pişirme işlemini gerçekleştirdikten sonra otomatik olarak kapanarak, güvenli kullanım sağlıyor.

Icona Kahvaltı Serisi, zarif görünümle en yeni teknolojiyi bir araya getiren yapısıyla mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya aday. Icona Kahvaltı Serisi'nde yer alan Icona Su Isıtıcısı, su kaynadığında, gövde kısmı kaldırıldığında ve elektrik kesintisi olduğunda otomatik kapanarak mutfakta işinizi kolaylaştırıyor. Icona serisinin diğer üyesi Espresso ve Cappuccino makinesi ile ister sabah isterseniz de akşam üzeri yapacağınız kahve keyfiniz doruğa ulaşıyor. CTO2003 Ekmek Kızartma Makinesi ise, Neon ışıklı göstergesi ile dilediğiniz kıvamda ekmeğinizi ısıtırken, elektronik kontroller, ısıtma, tek yüz ısıtma ve iptal seçenekleriyle farklılaşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ev Alışverişi İçin En Özel Ürünler De’longhı’de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement