"Evim Sensin", "Bulut Atlası" ve "Kibarca Öldürmek" Tv'de İlk Kez Tivibu'da - Son Dakika
Güncel

"Evim Sensin", "Bulut Atlası" ve "Kibarca Öldürmek" Tv'de İlk Kez Tivibu'da

TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu'da, Nisan ayında farklı türlerde 600'e yakın film sinemaseverlerle buluşacak.

28.03.2013 12:07

TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu'da, Nisan ayında farklı türlerde 600'e yakın film sinemaseverlerle buluşacak. Bu filmler arasından "Evim Sensin", "Bulut Atlası" ve "Kibarca Öldürmek" TV'de ilk kez Tivibu'da gösterilecek. "Hobbit: Beklenmedik Yolculuk" da Nisan ayında Tivibu'da yayında olacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, iletişim ve eğlence şirketi TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu'da Nisan ayında film şöleni yaşanacak. Sinemaseverler, Tivibu'nun 600 filme yaklaşan zengin içeriği arasından, maceradan fantastik yapımlara, bilim kurgudan drama, gerilimden aşka kadar farklı türlerden ilgilerini çekecek filmleri izleyebilecek.

Nisan ayında Tivibu, "Kırmızı Halı" klasöründe TV'de ilk kez gösterilecek filmlerle dikkat çekiyor. Başrollerinde Fahriye Evcen ile Özcan Deniz'in yer aldığı Evim Sensin, sinemalardan sonra TV'de ilk kez Tivibu'da izleyicilerle buluşacak.

Tom Hanks, Halle Berry ve Hugh Grant gibi ünlü oyuncuları buluşturan geçmiş, günümüz ve gelecekteki olayların birbiriyle olan bağlarını sentezleyen Bulut Atlası (Cloud Atlas) ile 2012'nin çok konuşulan filmlerinden, Brad Pitt'in başrolde yer aldığı gerilim dozu yüksek Kibarca Öldürmek (Killing Them Softly) de TV'de ilk kez Tivibu'da gösterilecek.

Yüzüklerin Efendisi serisinin ardından merakla beklenen "Hobbit: Beklenmedik Yolculuk" da Nisan ayında Tivibu'da olacak.

Öte yandan, geçtiğimiz aylarda Tivibu'da gösterimi başlayan filmlerin de yayını Nisan'da devam edecek. Ben Affleck'in yönettiği ve başrolünde oynadığı, bu yıl Oscar ödüllerine damgasını vuran "Operasyon: Argo", Açlık Oyunları, ParaNorman gibi 2012'nin en popüler filmleri ise bunlardan birkaçını oluşturuyor. - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Evim Sensin', 'Bulut Atlası' ve 'Kibarca Öldürmek' Tv'de İlk Kez Tivibu'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement