Fark yaratan kitaplarımızla baharı karşılıyoruz! - Son Dakika
Güncel

Fark yaratan kitaplarımızla baharı karşılıyoruz!

Fark yaratan kitaplarımızla baharı karşılıyoruz!

Tudem, 2017 baharında, tema çeşitliliği ve farklı edebi lezzetler barındıran yeni bir koleksiyonla okuruyla buluşmaya hazır.

16.03.2017 16:15

Aytül Akal ve Mavisel Yener'in birlikte kaleme aldığı, ilk iki kitabıyla binlerce okurun hayatında yer edinen Kayıp Kitaplıktaki İskelet serisinin üçüncü kitabı Fare Sarayı heyecan yaratıyor. Çeviri eserleri ve ödüllü öyküleriyle bilinen Kerem Işık, çocuklar için yazdığı ilk roman Özgür Çocuklar ile sıradışı bir dayanışma macerası sunuyor. Edebiyatımızın değerli kalemlerinden Habib Bektaş, Tombik Balık'ın ikinci kitabı Denizler Hepimizin'de, farklılıkların kabulü ve birlikte yaşamanın değeri üstüne umut dolu bir hikâye armağan ediyor okurlarına.

Genç yazar Dilek Yardımcı, Hayal Sözleşmesi'nde arkadaşlığın insan hayatına kattığı anlamı kahkaha ve sürpriz dolu bir romanla anlatıyor. Çocuk edebiyatına kattığı eserlerle çok sevilen Miyase Sertbarut, Sınıfta Kalanlar Okul Açtılar kitabında eğitimde eşitsizliği ve çocukların hak arama mücadelesini çarpıcı karakterler eşliğinde aktarıyor.

Tüm dünyada milyonlarca okura ulaşan İrlandalı yazar John Boyne'un son kitabı Zirvenin Dibindeki Çocuk, masumiyetin yok oluşunu, iyilikle kötülüğün aynı insan içindeki savaşını, kendine has güçlü ve edebi diliyle anlatıyor. Çocuk edebiyatının çıtasını yükselten Finn-Ole Heinrich, Ekşilina üçlemesinin son kitabı Evrenin Sonu ile okurlarına hayatları boyunca kalplerinde taşıyacakları güçlü ve umutlu bir roman sunuyor.

Özgün dili ve kurgularıyla güçlü evrenler yaratan Salah Naoura, İmdat! Çıkarın Beni Buradan ile başladığı düşündürücü ve mizah dolu aile öyküsünü İmdat! Büyükannem Geri Dönüyor ile sonlandırıyor.

Brezilyalı yazar-çizer Eva Furnari, Tudem'deki ikinci kitabı Bay Mucittaş ve Ailesi ile tüketim alışkanlıklarımızı, şaşırtıcı bir zarafetle ve her yaşı kucaklayan görsel dünyasıyla, sorguluyor.

Tudem Yayın Grubu'nun fark yaratan projelerine, markalarına ve yeniliklerine dair tüm bilgilere, bahar kataloglarımızdan ulaşmak mümkün.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fark yaratan kitaplarımızla baharı karşılıyoruz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement