Fatih'te 'Ulubatlı 6' İsimli Asayiş Uygulaması - Son Dakika
3. Sayfa

Fatih'te 'Ulubatlı 6' İsimli Asayiş Uygulaması

Fatih'te 'Ulubatlı 6' isimli asayiş uygulamasıİSTANBUL - Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü huzur ve güvenliğin sağlanması için helikopter destekli 'Ulubatlı-6' adlı asayiş uygulaması gerçekleştirdi.

30.09.2018 00:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih'te 'Ulubatlı 6' isimli asayiş uygulaması

İSTANBUL - Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü huzur ve güvenliğin sağlanması için helikopter destekli 'Ulubatlı-6' adlı asayiş uygulaması gerçekleştirdi.

Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü huzur ve güvenliğin sağlanması amacıyla helikopter destekli 'Ulubatlı-6' isimli asayiş uygulaması gerçekleştirildi. İlçe genelinde yapılan uygulamaya Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ve çevre ilçelerden emniyet mensupları katıldı. Saat 22.00 ile 00.00 arası düzenlenen uygulama Fatih'in işlek yerlerinden Aksaray, Horhor ve Kumkapı bölgelerinde yapıldı.

Ekipler şüpheli gördükleri şahısları durdurdu, Genel Bilgi Taraması yaptı. Ayrıca asayiş ekipleri daha önce belirlediği adreslere baskın yaptı. Bir adreste pompalı diye tabir edilen bir tüfek ve fişekler bulundu. Öte yandan uygulamada çok sayıda kişi gözaltına alındığı öğrenildi.

Fatih\'te \'Ulubatlı 6\' İsimli Asayiş Uygulaması
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Fatih'te 'Ulubatlı 6' İsimli Asayiş Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • arzu incili : Allah polislerimize güç kuvvet ve sabir versin bir fatihli olarak artık buraların temizlenmesi gerekiyor yabancılar çok bozdu buraları 0 0 Yanıtla

Advertisement