Fatih Terim Transferi İngiltere'de Konuşuruz - Son Dakika
Güncel

Fatih Terim Transferi İngiltere'de Konuşuruz

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdürüyor.

05.07.2013 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da MUTLU İMZALAR

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdürüyor. Teknik direktör Fatih Terim yeni sezonda antrenmanı ilk kez medya mensuplarına açarken suskunluğunu korudu. Fatih Terim gazetecilerin transfer ile ilgili sorularını İngiltere'de konuşuruz diyerek geri çevirdi. Terim suskunluğunu korurken, sürpriz bir şekilde sözleşmesi uzatılan Engin Baytar'ın açıklama yapılmasına izin verildi.

BAYTAR'IN SÖZLERİ...

Sözleşme yenileyen futbolculardan Engin Baytar antrenman öncesi yaptığı açıklamada, G.Saray'dan ayrılmayı hiç düşünmediğine vurgu yaptı ve şöyle konuştu. Herşeyden önce taraftarlarımıza teşekkür etmek isterim. Oynamadığım halde bana destek verdiler. Cezam bana göre biraz ağırdı. Hatalıyım ama hayatta böyle şeyler var. Geçen seneki maç eksiğimi kapatmak istiyorum. Hocamız şans verirse oynamak istiyorum.

G.Saray ile sözleşme yenilemesi ile ilgili soruya ise Engin Baytar şu yanıtı verdi. Başka teklifler de vardı. Ancak G.Saray'dan ayrılmayı hiç düşünmedim. İlk tercihim G.Saray'dı. Sonuçta bana burada verilen değeri başka kulüplerde görmedim. Oynamadığım sezonun ardından böyle bir güzel teklif gelince kabul ettim. Hocamın, taraftarın, yönetimin desteğine teşekkür ediyorum. En iyi şekilde oynayıp, hatalarımı tekrar etmeden iyi bir sezon geçirmeyi amaçlıyorum.

GÖKHAN ZAN ÇITAYI DAHA DA YÜKSELTECEĞİZ

Engin Baytar'ın ardından yine sözleşmesini yenileyen Gökhan Zan da medyaya şu açıklamayı yaptı.

G.Saray benim de ilk tercihimdi. Başka tekliflerde vardı. Fatih Hcam ve taraftarlar benim için çok önemli. Tercihimin Florya'dan yana olmasına etkendi. G.Saray'da çıta daha da yükselecek Yine farktlı kulvarlarda başarıyı hedefliyoruz. G.Saraylı futbolcular olarak sahada elimizden geleni yaparak, taraftarlarımızı mutlu etmeyi amaçlıyoruz. Ben de GSaray'dan ayrılmayı hiç düşünmedim. Fatih Hoca beni burada görmek istedi. G.Saray Metin Oktay Tesisleri'nde 22 futbolcu ile çalışmayı sürdürdü. Ayrılacağı söylenilen kaleci Ufuk Ceylan da antrenmanda yer aldı. Topla pres ve top çalma antrenmanının ardından kondisyoner Scott Piri fizik dayanıklılık ve kuvvet çalışması yaptırdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fatih Terim Transferi İngiltere'de Konuşuruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement