Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Kastamonu Ticaret Borsası Başkanı Sedat İşeri, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili "Halkımız sandığa ve demokrasiye sahip çıkmıştır" dedi.

19.07.2016 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu Ticaret Borsası Başkanı Sedat İşeri, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili "Halkımız sandığa ve demokrasiye sahip çıkmıştır" dedi.

Kastamonu Ticaret Borsası Başkanı İşeri, yaptığı açıklamada, darbe girişimine tepkilerini ilk andan itibaren ortaya koyduklarını belirtti.

İşeri, şunları kaydetti:

"Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur. Ülkemizin bütün kurumlarının, siyasi partilerimizin, sivil toplumun, basın kuruluşlarımızın, demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük bir mutluluk duymalıdır. Demokrasi düşmanlarına karşı iktidarı ve muhalefetiyle siyasi partilerimizin ve siyasetçilerimizin gösterdiği birlik, beraberlik ve kararlı duruş, en büyük takdiri hak etmektedir. Bu darbe girişimi karşısında direnen, tavır sergileyen herkese, başta kahraman emniyet görevlilerimize ve TSK'nın şerefli mensuplarına, gönül dolusu teşekkür ediyoruz. Onlara minnettarız. Ama en çok, darbecilerin silahları karşısında kahramanca direnen milletimizin azim ve cesaretiyle kıvanç duyuyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement