Fetö/pdy Davasında 2 Komutana Müebbet Hapis - Son Dakika
3.Sayfa

Fetö/pdy Davasında 2 Komutana Müebbet Hapis

FETÖ/PDY davasında 2 komutana müebbet hapisTUNCELİ - Tunceli'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması davasında yargılanan ve ihraç edilen bir yarbaya müebbet, bir üsteğmene ise ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

11.06.2018 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FETÖ/PDY davasında 2 komutana müebbet hapis

TUNCELİ - Tunceli'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması davasında yargılanan ve ihraç edilen bir yarbaya müebbet, bir üsteğmene ise ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

2.Ağır Ceza Mahkemesinde FETÖ/PDY soruşturmasında dönemin jandarma Bölge Komutanlığı Kurmay Başkanı Yarbay Mehmet Bingöl, üsteğmen Adem Gökalp ve Astsubay Mustafa T. hakkında açılan davanın karar duruşması görüldü.

Duruşmaya tutuklu sanıklar Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi ile tutuklu bulundukları ceza evinden katıldı.

Duruşmada savcı, esasa ilişkin mütalaasında sanıklar Bingöl ve Gökalp'ın " Anayasal Düzeni Ortadan Kaldırmaya teşebbüs" ve tüm sanıkların "Silahlı Terör Örgütü Üyesi Olmak" suçundan cezalandırılmasını talep etti.Ardından sanıklar savunma yaptı.

Sanık savunmalarının sonra Mahkeme heyeti, Bingöl'e müebbet, Gökalp'e ağırlaştırılmış müebbet, diğer sanık Mustafa A'ya ise örgüt üyeliğinden 8 yıl 9 ay hapis cezası verdiğini açıkladı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Fetö/pdy Davasında 2 Komutana Müebbet Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement