Futbol: PTT 1. Lig - Son Dakika
Yerel

Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig

TKİ Tavşanlı Linyitspor 13 oyuncusuyla yollarını ayırıp 8 futbolcuyu renklerine bağladı

06.07.2013 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor, 2012-2013 sezonunun tamamlanmasının ardından 13 futbolcusuyla yollarını ayırarak 8 oyuncu transfer etti.

Kulüp Menajeri Abdullah Duran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, taraftarlara iyi bir sezon geçirmek amacıyla ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Bazı nedenlerle 13 futbolcuyla yollarını ayırdıklarını belirten Duran, şöyle konuştu:

"Geçen sezon takımımızda forma giyen Ferhat Çulcuoğlu, Murat Özavcı, Emre Okur, Hasan Yaşar, Bilal Özdemir, Mesut Saray, Mehmet Ayaz, Murat Yılmaz, Oktay Pop, Deniz Aslan, Volkan Dikmen ve Yavuz Eraydın ile yollarımızı ayırdık. Abdi Aktaş ile yaş sınırından dolayı yollarımızı ayırmak zorunda kaldık ancak kendisini teknik heyetin içinde görmek istiyoruz. Bu arkadaşlarımızla bir şekilde helalleşerek ayrıldık. Yeni sezon öncesi Cafercan Aksu, Mertcan Demirer, Gideon Adinoy Sani, Ramazan Aksoy, İlkay Demir, Batuhan Tur ve son olarak Kemal Bersis Çanak ile Egecan Çevik'i renklerimize bağladık."

Duran, yaşadıkları maddi sorunlara rağmen transfere devam edeceklerini anlatarak, özellikle bir santrfor almayı planladıklarını belirtti.

Eksik mevkilere oyuncu aldıktan sonra transferi noktalayacaklarını dile getiren Duran, "Bu sezon hem ligde iyi yerlere gelmeyi hem de borçlarımızı bitirmeyi planlıyoruz" ifadesini kullandı. - Kütahya

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement