Galatasaray, Kenan Karaman için 3 milyon euroyu gözden çıkardı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Kenan Karaman için 3 milyon euroyu gözden çıkardı

Devre arası için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, Fortuna Düsseldorf forması giyen Kenan Karaman'ı listesine aldı. Milli futbolcu için 3 milyon euroluk teklif yapılacak. Karaman özellikle A Milli Takım'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

09.10.2019 16:32  Güncelleme: 16:45

Devre arası transfer döneminde hücum hattına takviye yapmak isteyen Galatasaray'ın gündemine Kenan Karaman da girdi. Sarı-Kırmızılılar, Bundesliga'da Fortuna Düsseldorf forması giyen 25 yaşındaki futbolcu için 3 milyon euroyu gözden çıkardı.

HEDEF KENAN KARAMAN

Hücum hattını devre arasında güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın bir diğer hedefinde de Kenan Karaman var. Bundesliga'da Düsseldorf forması giyen, ancak bu sezon 7 lig maçında sadece 350 dakika şans bulabilen ve 1 gol 1 asiste imza atan 25 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'ın bonservisiyle kadrosuna katmak istediği hücum oyuncuları arasında.

3 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Genellikle sol kanatta görev yapan, ancak ileri uçta ve sağ kanatta da forma giyebilen Kenan için, Düsseldorf'la da önümüzdeki günlerde temas kurulacak. Galatasaray, milli futbolcunun bonservisine 3 milyon euro teklif etmeye hazırlanıyor.

Galatasaray, Kenan Karaman için 3 milyon euroyu gözden çıkardı
Galatasaray, Kenan Karaman için 3 milyon euroyu gözden çıkardı

Son Dakika Spor Galatasaray, Kenan Karaman için 3 milyon euroyu gözden çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • OLMAZ: Kenan Karamanın oynadığı takımlar almanyada kümeye oynayan takımlar. Galatasaray gibi bit ortamı kaldıramaz. Ama 3 Milyon fazlanız varsa banada vere bilirsiniz. 3 2 Yanıtla
    Oğuz : Galatasary nereye oynuyor acaba herhalde kendinizi barcelona veya liverpool sandınız bu sene ilk 3 giremeyeceksiniz 2 2 Oğuzda Cevap: Kardeşim GS zaten bu futbol oyunu ile ancak kümeye oynar. Benim demek istediğim medyatik bir takım ve onun ağırlığını kaldıramaz. 0 2
  • hakan: sakın almayın, skor üretmeyen yardımcı bir forvet kendisi. gereksiz. 1 0 Yanıtla
  • Hemşinli: Tam bir cacık. 0 0 Yanıtla
  • yanılsama: Türkiye ye gelme harcanırsın 0 0 Yanıtla
  • Ben : Yaramaz bunun gibi futbolcu Türkiyede binlerce var 0 0 Yanıtla

Advertisement